Top 5 flash igara

Rate this item
(1 Vote)

Ukoliko svoje vrijeme bez grižnje savjesti provodite igrajući raznorazne igrice na internetu, i ukoliko se ukoliko vas ne grize savjest što vrijeme „rasipate“ uzalud, donosimo vam pregled nekih najboljih igara koje će vas sigurno zabavljati satima. Doduše, ova lista je vjerovatno pogodnija za muškarce jer sz sve igre malo više orjentisane snažnijem polu. Da ne dužimo dalje možemo početi sa listom:

  1. Crunchball 3000 – Klon poznate flash igre Speedball koja je beskrajno zabavna i brza. U neku ruku sama igra je miks rukometa i hokeja na ledu. Glavni cilj je doći do lopte i naravno smjestiti je u protivnički go služeći se svim raspoloživim sredstvima.
  2. The Last Stand – Ukoliko ste fanovi igara u kojima vladaju živi mrtvaci, a vaš zadatak je da preživite zastrašujuću okolinu donosimo vam ovu igru u kojoj morate ostati posljednji koji stoji na zemlji. Međutim, ova igra je mnogo više od pucačine u kojoj tamanite sve „neživo“ što se kreće, ovdje pucajte još više i još snažnije koristeći samo slovo R kako biste napunili svoju artiljeriju. Beskrajno zabavno.
  3. The Last Stand 2 – Kad već toliko nahvalismo prethodnici i prvi dio ove sjajne igre, moramo u listu uvrstiti i drugi dio ove sjajne pucačine. Ovdje ste još pod snažnijim pritiskom nego u prvom djelu i naprosto se morate dokopati sigurnog mjesta u vrlo ograničenom vremenskomperiodu.
  4. Fantastic Contraption – Ko bi povjerovao da igrica prilično primitivne grafike i potpuno jednostavnog interfejsa može nekoga držati budnim do ranih jutarnjih časova. E, pa ukoliko se oprobate u slaganju točkova i osovina kako bi riješili logičke zagonetke i ponašali se kao inžinjeri, onda ćete uvidjeti sve čari ovevrlo jednostavne, a opet tako neodoljivo zabavne igre. Konkretno, vaš zadatak u ovoj igri je da dva i nekada mnogo više točkova spojite osovinom i napravite mašineriju koja je sposobna da se kreće od tačke A do tačke B.
  5. GemCraft – jedna od brojnih igara koje se zasnivaju na tzv. Tower defense sistemu. Šta to znači? U takvim igrama vaš zadatak je da pomoću tornjeva sačuvate svoj grad od horde neprijatelja koja želi da vas osvoji. Tornjevi vas štite, a vaše umijeće strategije i ratovanja dolazi u prvi plan. I ova igra je koncipirana na sličnom zadatku, ali je i mnogo više od obične igre tornjeva. Naime u njoj pored toga što gradite tornjeve na različitim strategijskim položajima, tornjeve možete ojačati koristeći tzv gemove. Različiti gemovi mogu različito da utiču na samu odbranmbenu snagu tornjeva, a moguća kombinacija različitih gemova dodatno usložnjavaju samu priču i vještinu koja je potrebna kako bi napredovali kroz igru i sa lakoćom završavali sve zadatke i misije.

Dakle, ovo je samo kraća lista od samo pet igara, koje će vas, što je ujedno i upozorenje za sve one koji se usude da se oprobaju u nekoj od njih, držati budnima do ranih jutarnjih sati. Napomena: Nikako ne započinjite sa ovim igrama na radnom mjestu. To sigurno nije dobitna kombinacija.Sve ove igre i još mnoštvo drugih možete naći na sajtu gdje ćete naći samo besplatne igrice.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy