Za noćenje u apartmanu Vivijen Vestvud – 25 hiljada dolara

 

Modna dizajnerka Vivijen Vestvud prevazišla je granice dizajniranja odjevnih predmeta, pa se uhvatila dizajniranja hotelskih apartmana. Jedan od takvih je i najveći hotelski apartman u Los Anđelesu, gdje samo jedno noćenje košta oko 25 hiljada dolara!

Njen prethodni angažman bio je dizajniraanje uniformi za stjuardese „Virdžin Atlantika“ koji je završila prethodne godine, pa se ova kontroverzna dizajnerka i umjetnica okrenula hotelskom biznisu.

„Penthaus“ koji se nalazi u londonskom hotelu West Hollywood, smješten je na desetom spratu, raspolaže sa dva nivoa, te ima oko 1. 100 kvadrata. Ovaj apartman može da primi oko 300 ljudi, a sam enterijer je u stilu ove nekonvencionalne pankerke. Pored njenih kreacija, u hotelu se mogu vidjeti i djela nekih drugih poznatih umjetnika, a svima onima koji sebi obezbijede ovo papreno noćenje, na rastanku slijedi poklon kao uspomena – kofer sa potpisom Vivijen Vestvud.

vivi

 

Mnoštvo predmeta je iz njenih kolekcija, među kojima je tepih iz kolekcije „Pirati“ još iz 1981. godine, tapiserija u spavaćoj sobi iz novije kolekcije „Istraživanje“ iz 2001. godine.

Kupatilo je veoma luksuzno i impresivno, u njemu se nalaze pločice od mermera, peškiri od egipatskog pamuka, neobične i luksuzne ovalne kade, i slično.

Sam pristup apartmanu je takođe interesantan, a do terase koja se nalazi na krovu i raspolaže sa 500 kvadrata, stiže se stepeništem ili liftom. Pogled sa ove terase pruža izuzetan ugođaj, jer se čini da imate Los Anđeles pod nogama. Dok uživate u veličanstvenom prizoru, i leškarite na sofama koje su preesvučene plavim tkaninama, ili sjedite za dugačkim stolom ispod specijalno dizajniranih suncobrana, sigurno zaboravite sve, pa i cijenu ovog ugođaja. 

vivi2

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy