Sanjati žabe

Žaba u snu može da predstavlja potencijalne promjene u životu ili čak nešto neočekivano. U bajkama prinčevi se maskiraju u žabe pa ovaj san može da označava i transformaciju i ponovno rođenje. Kada razmislimo o tome to može da predstavlja neku potajnu težnju za ličnom transformacijom i promjenom.

Read more...

Sanjati žabu

Ako sanjate žabu onda se spremite na neke promjene ili na neke neočekivane događaje. Kao i u simbolici bajki, žabe mogu biti „prerušeni prinčevi“ odnosno znak drastične, radikalne promjene na bolje.

Read more...

Sanjati želju

San u kome ste poželjeli nešto, može imati i alternativno značenje. Prema ovom značenju ovakav san može značiti neodlučnost. To znači da vas, vaš san, upozorava da budete odlučniji i agresivniji u onome što radite.

Read more...

Sanjati žeđ

Često se u narodu kaže kako se može bez hrane ali ne i bez vode. Osjećaj žeđi sigurno nije prijatan. Sigurno vam se dešavalo da osjećate žeđ u snu pa čak da vas ona i probudi.

Read more...

Sanjati životinje

Snovi o životinjama predstavljaju vaše sopstvene fizičke karakteristike, primitivne želje, seksualnu prirodu, ili druge osobine u zavisnosti od vrste i ponašanja same životinje.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy