Sanjati vanzemaljce

Ako sanjate da ste vi vanzemaljac znači da je vrijeme da otkrijete jedan skriveni dio sebe. Ovo su neobični snovi ali pozadina je uvijek ista – pokušavate pobjeći od realnosti, i to na jedan nesvakidašnji, nevjerovatno maštovit način.

Read more...

Sanjati vatru

U zavisnosti od konteksta sna, vidjeti vatru u snu može značiti destrukciju, strast, želju, inspiraciju, pročišćenje, transformaciju, prosvjetljenje ili bijes, dakle širok je spektar značenja i stoga je neophodno da vatru u svom snu ipak prevedete na ličan, sopstveni način u zavisnosti od ostalih elemenata koji se javljaju u snu. Nešto staro izlazi iz vašeg života praveći mjesto novim stvarima. Vaše misli i pogledi na život se mijenjaju.

Read more...

Sanjati vjenčanicu

Sa psihološkog aspekta, snovi u kojima nosite vjenčanicu ukazuju da ocjenjujete i preispitujete vaše lične odnose. Ukoliko sanajte da vi ili neko drugi nosi vjenčanicu u neadekvatnoj situaciji za to znači da se osjećate inferiorni i nedostojini.

Read more...

Sanjati vjenčanje

Ukoliko ste sanjali vjenčanje, vaše ili nečije drugo, ovaj san simolizuje novi početak ili prelaz u vašem realnom životu. Vjenčanje odražava vaš stav o posvećenosti i nezavisnosti. Ovaj san može imati i alterantivno značenje. Prema tom značenju, san vezan za vjenčanje može se odnosti na osjećanje gorčine, tuge ili smrti. Ovakvi snovi imaju negativne konotacije i odražavaju strah onoga ko ih sanja.

Read more...

Sanjati vodu

Ukoliko ste sanjali vodu, ovaj san predstavlja vaše emocije i nesvjesni dio ličnosti. Voda predstavlja suštinu života, psihe te protok životne energije. Voda može simbolizovati i duhvonost, znanje, liječenje i osvježenje.

Read more...

Sanjati vraga

Vidjeti đavla (demona ili satanu) u snu znak je velikog naboja straha, ograničenja, iskušenja iz vašeg negativnog dijela ličnosti. Moguće da se borite sa svojim osjećajem krivice. Vrijeme je da odriješite ova potisnuta osjećanja i da ih secirate na suncu kako biste im oduzeli snagu i vlast nad svojim životom (pa i snovima).

Read more...

Sanjati vrata

Snovi u kojima prolazite kroz vrata kako biste ušli u neki prostor znači da vam se otvaraju nove mogućnosti. Pomjerate se iz jedne u drugu životnu fazu, ili se vaš način razmišljanja mijenja, kao da ste dostigli viši nivo svijesti.

Read more...

Sanjati vuka

Vukovi su simboli opstanka, ljepote, usamljenosti, misterije, samopouzdanja i ponosa. Ako sanjate vuka to je znak vaše sposobnosti da očuvate sopstvenu ličnost u različitim društvenim situacijama i da klizite iz jedne situacije u drugu s mnogo lakoće. Elegantno, bez napora.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy