Sanjati ubistvo

Sanjati ubistvo ne izaziva pozitivan osjećaj niti ostavlja snivača u ugodnom raspoloženju tokom dana, ali ne smijemo zaboraviti da su snovi samo simbolični odraz naše unutrašnje stvarnosti i da rijetko kada imaju doslovan smisao.

Read more...

Sanjati učitelja

Sanjati učitelja (prošlog ili sadašnjeg) znači da ste u potrazi za nekim savjetom, nekom informacijom, znanjem ili vam jednostavno treba vođa. Okrenuli ste se prema nekoj novoj životnoj stazi i spremni ste da učite iz tuđih primjera i tuđeg ličnog iskustva. Koju lekciju vam daje taj učitelj/nastavnik u snu? Iz kojeg predmeta?

Read more...

Sanjati ugriz - ujed

Ako vidite ugriz u svom snu znači da vas vaša podsvijest upozorava na opasnost od nekoga ko vam nanosi štetu, bilo psihičku ili materijalnu, finansijsku. Budite pažljivi sa ljudima koji vas okružuju, jer nisu svi dobronamjerni kakvima se predstavljaju.

Read more...

Sanjati uho

Ako sanjate uši znak je da niste dovoljno prijemčivi i otvoreni za savjete i pomoć drugih. Vjerovatno se previše oslanjate na sopstvene sudove i intuiciju.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy