Sanjati šal

Ukoliko ste upamtili vaš san po tome kako nosite šal i taj detalj je bio naročito upečatljiv, sada se sigurno pitate šta taj san znači. Pomoćićemo vam da to i otkrijete.

Read more...

Sanjati šećer

Ukoliko ste sanjali šećer ili ste usnuli kako jedete šećer, sigurno se pitate da li je vaš san jednako sladak kao ova namirnica. Sanjati šećer znači uživanje i zadovoljstvo koje vi uskraćujete sebi u budnom životu.

Read more...

Sanjati šišmiša - slijepog miša

Slijepi miševi (šišmiši) simbol su nečistoće, demona i neprijatnosti. Međutim, oni označavaju i ponovno rođenje i neostvarene potencijale. Ovakvi snovi vam šalju poruku da se trebate riješiti starih navika, starih „demona“ koji vas sputavaju i koče. Vaša trenutna staza nije više u skladu sa vašim novim razvojem i ciljevima.

Read more...

Sanjati školu

Ukoliko ste usnuli da ste u školi, vaš san odražava vaše emocije koje se nisu ispunile u djetinjstvu. Tu se prije svega misli na nesigurnost koju ste imali u školi i koja vas i danas prati. Nesigurnost može biti vezana za vaša izlaganja, odnose sa ljudima te nesigurnost u svoje sposobnosti. Ukoliko idete u školu u stvarnom životu, vaš san može biti odraz svakodnevnice i u tom slučaju nema poseban značaj.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy