Sanjati sarkazam

Ukoliko sanjate kako ste naročito sarkastični prema nekome, san može implicirati vaše nastojanje da skrenete pažnju sa vaših mana i nedostataka.

Read more...

Sanjati sastanak - izlazak

Ako sanjate da se spremate za izlazak sa momkom/djevojkom znači da vam trenutno treba neka vrsta samo-otkrivanja, kao da želite otkriti nešto novo kod sebe što do sada još niste znali – nešto zanimljivo, nešto neobično, simpatično, uglavnom nešto pozitivno, prihvatljivo. Upoznajete neke skrivene dijelove sebe i otkrivate svoje skrivene talente.

Read more...

Sanjati sat

Sat je simbol brzine i neumoljivosti vremena, ali on je dio stvarnosti koji se podrazumijeva i rijetko kad je centar naše pažnje. Ali, ako se pojavi u snovima, alarmantnost, hitnoća nekog posla, nekog odgovora, neke snivačeve reakcije je neupitna!

Read more...

Sanjati saunu

Ukoliko sanjate da se nalazite u sauni, vrijeme je da počnete uvažavati mišljenja i ideje drugih ljudi. Riješite se negativnosti iz vašeg života.

Read more...

Sanjati slikanje - bojenje - krečenje

Snovi u kojima slikate ili krečite svoju kuću/stan znači da vam slijedi uspjeh u vašem novom projektu/poslu. Možda ćete biti čak i unaprijeđeni! Izrazite slobodno svoju kreativnost, bićete nagrađeni za to.

Read more...

Sanjati slona

Vidjeti slona u snu znači da trebate biti strpljiviji ili biste trebali pokazati više razumijevanja prema drugima. Moguće i da u vašem životu postoji neko sjećanje na davno prošli događaj, neka uspomena koju biste konačno trebali pustiti i osloboditi se njenog pritiska.

Read more...

Sanjati smrt

Ako sanjate smrt nekog od svojih bližnjih znači da vam nedostaje određena osobina koja je karakteristična za tu osobu. Zapitajte se šta tu osobu čini tako posebnim i zašto je toliko volite? Možda vam to nedostaje u vašem odnosu i sa drugim ljudima.

Read more...

Sanjati snijeg

Snijeg ukazuje na bijeg od emocija, ravnodušnost ili „zamrznute“ emocije, ali takođe može da označava i oslobađanje od njih i njihovo pročišćavanje.

Read more...

Sanjati sobu

Ako sanjate da se nalazite u sobiznači da se u snu bavite jednom određenom životnom situacijom. Ako tokom istog sna sanjate nekoliko različitih soba znači da vam podsvijest pokušava dati do znanja da postoje neka „skrivena“ područja vašeg svjesnog uma i različiti aspekti vaše ličnosti.

Read more...

Sanjati sol

Vidjeti ili okusiti sol u snu implicira pozitivnu promjenu.

Read more...

Sanjati stepenice

Ako sanjate kako se penjete uz stepenište znači da se i u životu pomjerate na viši nivo uspjeha, postignuća i svijesti. Napredujete i na materijalnom, i na emotivnom i na psihičkom, duhovnom planu. Svaka čast! Penjanje uz stepenište je isto tako i prenseno značenje „uspinjanju“ misli iz dubine ka površini. Pripremite se na isplivavanje nekih vaših nesvjesnih zapažanja i razmišljanja.

Read more...

Sanjati stomak

Ako gledate svoj stomak u snu znači da se u vama dešavaju procesi razrade, analize i sinteze vaših ideja i osjećanja na nesvjesnom, a koje će isplivati na svjesnom nivou.

Read more...

Sanjati strah

Ukoliko ste prestrašeni u snu, borite se sa nesigurnošću, sumnjom u sebe i gubite konce nad svojim radnjama.

Read more...

Sanjati svijeću

Svijeća koja gori označava da će sreća i nada dolaziti u malim ali sigurnim dozama. Snivač je u životnoj fazi kada osjeća sigurnost i na red mu dolazi duhovno prosvjetljenje. Upaljena svijeća je simbol i intelekta, prosvjetljenja, svijesti i potrage za istinom.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy