Sanjati rak - tumor

Tumor ili neka druga opasna bolest u snovima obično nosi simboliku bespomoćnosti, žaljenja, samosažaljenja. Osjećate li kako uzalud živite ovaj život? Mislite li da ste izgubili njegov smisao i ne znate zbog čega uopšte postojite na ovoj zemlji?

Read more...

Sanjati raskid

Ako sanjate kako raskidate sa partnerom znači da u vašem životu postoji nešto što morate presjeći i otpustiti od sebe. Ne mora značiti da se ovo tiče bukvalno vaše veze, ali je sigurno nešto što u vama izaziva jednako intenzivna osjećanja i vjerovatno vam je to toliko teško da je vaša podsvijest to prebacila na vaš ljubavni plan.

Read more...

Sanjati ribu

Riba je i stari simbol hrišćanstva i Hrista i Hristove svjesnosti. međutim, ukoliko se javi u snu može imati i mnoga druga značenja. Uglavnom je pozitivan simbol ukoliko se javi u bistroj i čistoj vodi. Mutna voda u snovima ima negativnu simboliku i uglavnom se povezuje sa teškim vremenima, bolestima, neimaštinom, gladi i sl.

Read more...

Sanjati rijeku

Voda generalno kao izvor života predstavlja i takve pojmove: rađanje, život, stvaranje, rodnost. Rijeka alternativno simboliše radost, zadovoljstvo, prosperitet i napredak, kao i duhovni mir i plodnost. 

Read more...

Sanjati ruže

Sanjate li ruže, vaš san znači vjernost i ljubav te dolazak radosti u neku oblast vašeg života. Ruže su simbol ljubavi, strasti, želja, ženstvenosti, jedinstva, romantike, naročito ako su crvene boje. Ukoliko ste usnuli bijelu ružu, vaš san simbolizuje nevinos, čistoću i tajnost. Sanjate li pak žutu ružu, vaš san se odnosi na neko nevjerstvo, ljubomoru ali i moguće prijateljsto. Ruže roze boje označavaju novu romansu i ljubav.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy