Sanjati kako letim

Snovi u kojima letite su snovi koji spadaju u kategoriju lucidni snova. To znači da ste u vašem snu postali svjesni da sanjate. Obično, oni koji sanjaju ovakve snove, da lete, opisuju svoje snove kao uzbudljiva, vesela i oslobađajuća iskustva.

Read more...

Sanjati lava

Lav simbolište veliku snagu, moć, hrabrost, agresivnost, nadmoć. Snovi o lavu često su znak prevazilaženja nekih velikih emotivnih teškoća.

Read more...

Sanjati leptira

Vidjeti leptira u označava potrebu da se skrasite, da se konačno negdje smirite. Leptiri su simbol kreativnosti, romantike, sreće i spiritualnosti.

Read more...

Sanjati lift

Ako sanjate kako se penjete liftom znači da se penjete i na društvenoj ljestvici – pridobijate poštovanje i simpatije drugih. Moguće da ćete zaraditi i izvijesno materijalno bogatstvo.

Read more...

Sanjati lik iz crtanog filma

Ako sanjate stvarna, realna bića koja se u vašem snu javljaju u obliku crtanih likova, to znači da te osobe u svom životu uopšte ne shvatate ozbiljno i zato ih odbacujete.

Read more...

Sanjati lišće

Lišće u vašem snu označava otkriće novih izvora radosti i napretka u različitim aspektima života. Lišće je simbol plodnosti, rasta i otvorenosti. Isto tako predstavlja i tok vremena i sezona. U zavisnosti od njegovog oblika i boje, lišče u vašem snu označava određeni vremenski period vašeg života. Kao i u prirodi, smeđe i suho lišće označava uvenule nade, tugu, očaj i gubitak. Ako brišete lišćem ili ga negdje redate to znači kraj nekog projekta, veze ili situacije. Ono je i simbol iskustva. Prihvatite ga i igrajte se s njim. Značenja su uskoj povezanosti sa vašim životom i trenutnim deđavanjima u vašem životu, budite kreativni i otkrijte da li je vrijeme da lišće uvene, osuši se i opadne ili da tek ozeleni i olista?

Sanjati liticu

San da stojite na rubu litice znači da ste dosegli jedan viši nivo razumijevanja, jedan novi uvid čime ste osvježili svoju svijest! Dostigli ste kritičnu tačku svog života i ne smijete rizikovati da izgubite kontrolu.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy