Sanjati haljinu

Sanajte li da nosite haljinu ili ste je samo vidjeli, to znači da na stvari gledate iz ženske perspektive. Ovakav san ukazuje da slobodno izražavate svoju ženstvenost. Ukoliko ste muškarac a sanjate da nosite haljinu to ukazuje na to da drugi preispituju vašu seksualnost.

Read more...

Sanjati harem

U Arapskoj kulturi ovakvi snovi su uvijek vezani za žensku seksualnost i mušku dominaciju nad njima, ženama, kao njihovi prvi i jedini staratelji. Dugi niz godina, žene su služile za zabavu i isključivo zadovoljavanju potreba muškaraca. Iako se to vremenom promijenilo, haremi još uvijek simbolizuju žene i ženstvenost.

Read more...

Sanjati harfu

Ukoliko ste usnuli muzički instrument, harfu, bilo da ste je samo vidjeli ili ste svirali na njoj, vaš san odražava duhovnu harmoniju, dijalog sa prirodom i iscjeljenje. Zbog toga se smatra da je ovakav san i simbol zdravlja.

Read more...

Sanjati hladnoću

Ukoliko ste sanjali da vam je hladno u snu, vaš san ukazuje na to da ste ostvarili određeni napredak u nekim oblastima u vašem životu.

Read more...

Sanjati hljeb

Hljeb predstavlja osnovnu namirnicu, osnovni dio ishrane. Često ste čuli starije kada kažu kako je dovojno da u kući ima hljeba a ostalog čega bude. Kaže se još i hljeb za tijelo a ostalo za dušu. Hljeb se pominje i u hrišćanstvu kao simbol fizičkog održavanja čovjekovog tijela. U mnogim kulturama i u metafizičkom smislu, hljeb je osnova održanja života.

Read more...

Sanjati hodanje

Snovi mogu biti satkani od više radnji. Za svaku od njih predviđeno je određeno tumačenje. Ukoliko ste sanjali da hodate, nesmetano, lako, to je znak sporog ali sigurnog i stabilnog progresa u ostvarivanju vaših ciljeva.

Read more...

Sanjati hranu

Snovi o hrani ukazuju na to da trebate više pažnje posvetiti sebi i sopstvenom zdravlju, te da vjerovatno imate neke zdravstvene probleme.

Ako je u snu jasno definisana hrana, onda to može ukazivati i na druge stvari. Ako u snu jedete hranu, to se odnosi na vašu pohlepnost, koja može biti i simbolična, kao npr. postavljanje nerealnih ciljeva.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy