Sanjati fabriku

Ako vam je fabrika prošla kroz vaše snove ukazuje na to da ste kreativni.U formi ste.Obratiti pažnju na boje i izgled fabrike imate paralelne situacije u životu.

Sanjati facebook - fejsbuk

San o vašem fejsbuk profilu predstavlja širenje vaših želja u vašem okruženju.Imate potrebu za vanjskim prostorom i stvarima što se tiču vas.Vrijeme je da iazadjete iz tog okruženja i prepustite se životu.

Sanjati fana

Vidjeti fana u snu,to ukazuje na promjene u vašem životu,može takodje ukazivati da imate potrebu da se smirite nakon velikih emotivnih susreta ili situacija,ako se divite sami sebi u snu ili da ste nekome fan,dakle neko vam se divi, predstavlja vašu sreću ili ćete biti usrećeni. San simbolizuje i potajne želje.

Sanjati fantazije

San o fantastičnom, čudesnom svijetu predstavlja da su vam misli okupljene o tome ''šta je to normalno''? San može da govori o tome da počnete razmišljati i koristiti vašu maštu u kreaativnosti,može da ukazuje i na to da isprobate sve mogućnosti ma koliko bile nepoznate ili nelogične.

Read more...

Sanjati farmu

Vidjeti je ili živiti na farmi u snu ukazuje da imate potrebu razvitijati svoje poglede i iskoristiti vaš potencijal.Spremni ste napredovati.

Read more...

Sanjati fax mašinu

Vidjeti je ili koristiti u snu,ukazuje da prihvatate neke poruke svojih misli.Ta poruka može biti dokaz poštenog dogovora.

 


Sanjati februar

Sanjati mjesec februar ukazuje na tugu,tamu i bolest.San takodje simbolizuje ljubav ili vam je potrebna ljubav.

Sanjati festival

Sanjati da ste na festivalu, simbolizuje sreću, proslavu i veselje. Udobrom ste životnom periodu. Sugerira na to da pokušvate izbjegavati gužve.

Sanjati fetus

Vidjeti ga u snu simbolizuje da želite graditi novu vezu ili ideju u vašem ustaljenom životu. Neke kreacije i radnje vas usrećuju. Možete ubrzo da se dovetete u neke neprijatne situacije ili da dodjete u neprijatnosti u vezi.

Sanjati figure

Vidjeti tajanstvene figure u vašem snu ukazuje na to da možete biti zbunjeni i nedorečeni u nekim prilikama u vašem životu.

Sanjati film

Svakodnevno odgledamo bar jedan film, stoga nije čudno što sanjamo da ih gledamo u snu. Sanjate li da gledate film, analizirate sebe i svoje misli ali pod uslovom da ostavite svoje emocije po strani. Sa psihološkog aspekta sanjati da gledate film u snu u stvari predstavlja gledanje vašeg života koji prolazi kraj vas.

Read more...

Sanjati formulu

Vidjeti formulu u snu sugerira na to da i da imate rješenje i da ste spremni za nadolazeće probleme. Potrebno je da ste na oprezu. U biti san sugerira na to što želite reći otvoreno, šta očekujete uraditi sa svojim životom. Vrijeme je da se poslože neki planovi.

Sanjati fosil

Vidjeti fosil u snu, simbolizuje dugotrajnost i mudrost. Neke veze i situacije testirajte neko vrijeme. San je takodje matafora za nekoga ko je bio ohol ili ko je zlopamtilo. Ako ste radili na fosiliziranom objektu za vas to znači da ste staromodni.

Sanjati Frankejštajna

Vidjeti ili sanjati da ste Frankeštajn ukazuje na to da ste zamarani ili odbačeni od društva. Imate osjećaj odbačenosti i da vas niko ne razumije. Inače san predstavlja strah da nećete znati postupiti se sa nekim.

Sanjati frižider

Vidjeti frižider u vašem snu predstavlja za vas da ste bezosjećajni. Postajete frigidni. U konačnici sugerira na to da sačuvate ideje i energiju koje mogu biti prihvaćene kasnije.

Sanjati frižider - hladnjak

Ukoliko u svojim snovima vidite gomilu predmeta ali samo neki od njih ostavi utisak na vas ili se vaš san zasniva samo na jednom od njih, onda treba da potražite interpetaciju tog predmeta u našem sanovniku.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy