Sanjati džem

Ukoliko ste se ujutro probudili i sjećate se da je u vašem snu bilo džema, sigruno se pitate šta takav san može značiti i kako se odražava na vaš budan život. Interesuje li vas da li je i značenje ovoga sna slatko kao i sam džem, pomoćićemo da to otkrijete kroz ovo tumačenje.

Read more...

Sanjati džep

Džep simbolizuje tajno i privatno mjesto. Samim tim, sanjati džep ukazuje na postojanje odrežene tajne, na nešto skriveno. Stvari koje se kriju u džepu, poput novca predstavljaju vašu ličnost, vaš identitet. Vidjeti džep u snovima označava vaše skrivene talente i nerazvijene sposobnosti. To ukazuje da se niste dali u potpunosti i da niste iskoristili sve vaše potencijale do njihovih krajnjih mogućnosti. Pokušajte se sjetiti da li ste pronašli nešto u džepu? Ukoliko jeste, razmislite o značenju onoga što ste pronašli.

Read more...

Sanjati džunglu

Ukoliko vas je vaš san odveo u džunglu, medju guste šume, lijane, u dom Tarzana a pri tome ste ljubitelj prirode, divljine, životinja i avantura, onda ovaj san može biti jako ugodan za vas. Sigurno ste se pitali kakvo je značenje ovog uzbudljivog sna. Pomoći ćemo vam da to i otkrijete.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy