Sanjati cement

Sanjati cement koji simboliše čvrstinu, izuzetno snažnu povezanost u stvarnom životu označava kako veoma dobro držite stvari pod kontrolom.

Read more...

Sanjati cigarete

Sanjati cigarete kao simbol muškog polnog organa, odnosno simbol zadovoljstva ima mnoga različita značenja. Pušačima, pasivnim pušačima ili bivšim pušačima ovakav san može jednostavno značiti da sanjate o cigareti jer želite da u stvarnosti zapalite cigaretu. Ovaj san može biti samo prikaz jednog dijela vašeg stvarnog života.

Read more...

Sanjati cigle

Ukoliko ste u svom snu vidjeli cigle, vaš san predstavlja vaše pojedinačne ideje i misli. Možda ste prezivjeli određeno iskustvo koje vas je povrijedilo ili vam slomilo srce.

Read more...

Sanjati ciglu

Cigla kao simbol procesa izgradnje može da bude znak nesigurnosti u građenju ljubavne veze, ili kao upozorenje da poslovi u koje ste se upustili nisu sređeni, nisu dovršeni, da zahtjevaju "renoviranje".

Read more...

Sanjati cipele

Cipele predstavljaju vaš pristup životu. Nošenje cipela u snu ukazuje da ste vi psihički jaka osoba i da čvrsto stojite na zemlji. San o cipelama takođe predstavlja vaša ubjeđenja i vjerovanja.

Read more...

Sanjati cirkus

Cirkus kao simbol haosa, nesklada, ali i uzbuđenja, burnih osjećanja u snu donose mnoge interpretacije. Možda se u vašem životu dešavaju mnoge stvari istovremeno. a možda ipak žudite za uzbuđenjima, zabavom i različitim iskustvima.

Read more...

Sanjati cjenkanje

Sanjati kako se vi ili neko drugi cjenka u snu je upozorenje. Imate osjećaj da ste podcijenjeni od strane nekih osoba.

Read more...

Sanjati crijeva

Crijeva u snu kao organ može značiti hrabrost, ali i nesreću. U toj nesreći  krajnji ishod može biti totalno uništenje, ali i vašu izrazitu hrabrost da se nosite sa neočekivanim, ružnim događajima.

Read more...

Sanjati crkvu

Crkva je simbol ličnih svetinja i potrebe za duhovnom hranom - ispunjenjem. Analogno tome ukoliko se crkva pojavi u vašim snovima najčešće je to znak da vam je potrebno duhovno okrepljenje. Crkva predstavlja lični  sistem vrijednosti.

Read more...

Sanjati cvijeće

Sanjate li raznobojno cvijeće, vaš san znači ljubav, milosrđe, krotkost, zadovoljstvo, ljepotu i dobit. Ovaj san je takođe simbol savršenstva i duhovnosti. Vaš san može predstavljati izraz ljubavi, radosti i sreće.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy