Sanjati bijeg

Sanjati bijeg znači bježanje od nekih životnih neprilika koje su Vas zadesile.

Read more...

Sanjati brak

Sa psihološkog aspketa sanjati brak znači posvećenost, harmoniju, sklad. Ukoliko ste sanjali ovakav san, vi prolazite kroz važnu fazu razvoja u svom životu. Ovaj san isto tako može predstavljati pomirenje vaših razdvojenih aspekata ličnosti. Konkretno to se odnosi na muške i ženske aspekte jedne osobe, koje ta osoba nastoji da pomiri. Nastojte sagledati obe perspektive koje postoje u vama.

Read more...

Sanjati Božić

Sanjati Božić simbolizuje vezanost za porodicu, zajedništvo, okupljanje, proslavu, mir, dobrotu, daražljivost, ljubaznost i humane osjećaje. Jednom riječju, ovaj san simboizuje toplinu porodičnog okruženja.

Read more...

Sanjati balone

Sanjati balone znači opadanje nade i razočarenja u vašoj potrazi za ljubavlju. Trenutna ljubavna situacija u vašem životu krenuće nizbrdo. baloni su takođe znak arogancije i jednog povišenog mišljenja o sebi.

Read more...

Sanjati Boga

Vidjeti Boga u svom snu znači proživljavati vrhunski doživljaj spiritualnosti, kao i izraziti svoja osjećanja vezana za božanska bića. Bog je simbol nedodirljivog, svemogućeg, nepojmljivog i neobuhvatnog osjećaja savršenstva.

Read more...

Sanjati brata

Ako sanjate konkretnu osobu s kojom ste u istom krvnom srodstvu kao i u stvarnosti znači da je taj odnos ipak u posljednje vrijeme posebno uticao na vas. Možda ste sanjali neku drugu osobu u ulozi vašeg brata? Možda vas neko podsjeća na njega jer ima slične osobine? To može biti neki vaš dobar i blizak prijatelj, neki poznanik, a nekada je to i neka nepoznata osoba koju ne znate u stvarnom životu.

Read more...

Sanjati bicikl

Bicikl je vrlo efikasno prevozno sredstvo i čest predmet sa kojim se susrećemo u svakodnevnom životu, pa tako i u svojim snovima.

Read more...

Sanjati bebu

San o bebi uopšteno označava nevinost, toplinu i novi početak. Beba je simbol za unutrašnju čistotu, ranjivost, besponoćnost i prirodu koja nije pokvarena.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy