Sanjati anđele

Anđeli su simbol čistote, božanstva, zaštite i utjehe. Dobro obratite pažnju na poruku koju vam u snu donose anđeli. Ova poruka je vaš vodič ka velikim ostvarenjima, postizanju zadovoljstva i sreće. Isto tako, pojava anđela u snu može označavati i da ste u velikoj duševnoj uznemirenosti.

Read more...

Sanjati auto - automobil

Automobil u snovima najčešće označava ambicije, vaš sopstveni pogon koji vas vodi iz jedne faze života u drugu. 

Opširnije

Sanjati avion

Sanjati avion znači da ćete prevazići neke prepreke na koje trenutno nailazite u životu. Izdignućete se iznad situacije i prevazići trenutni status i poziciju u društvu. Možda čak i dosegnete do višeg nivoa svijesti, otkrijete novi oblik slobode i veću svjesnost. Vjerovatno trebate promijeniti ugao gledanja na stvari u životu, treba vam širi horizont kako biste cijelu situaciju bolje sagledali.

Read more...

Sanjati autobus

Sanjate da čekate autobus. Ovo znači da je, trenutno, ostvarivanje vaših ciljeva zaustavljeno iz nekog razloga. Ako su ti razlozi opravdani, sačekajte povoljniji trenutak, ne srljajte glavom kroz zid! Ako postoji mogućnost da promijenite date uslove, budite taktični i sistematični. Poštujte „red vožnje“ i vaše vrijeme će sigurno doći.

Read more...

Sanjati slovo A

Vidjeto slovo ''A'' u vašim snovima predstavlja novi početak nečega,nečaga novoga i grandioznog.Takodje slovo ''A'' u snu, doziva osjećaje nadmoći i raskoši, može naznačiti ime ili početno slovo neke vama važne osobe.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy