Sanjati čaj

Ukoliko ste sanjali da pravite ili da pijete čaj, vaš san predstavlja zadovoljstovu vašim životom, radost, sreću i ljubav.

Read more...

Sanjati čarobnjaka

Merlin, Čarobnjak iz Oza, Čarobnjakov učenik, mladi čarobnjak Harry Poter, sve su ovo čarobnjaci koji su se uvukli u naša djetinjstva a mi smo ih ponijeli i nosimo ih sa sobom kroz cijeli život.

Read more...

Sanjati časne sestre

Časna sestra je simbol povinovanja zavjetima, istinski čistih osjećanja i nevinosti. Samim tim ovaj san je predznak lijepih događaja i iskrenih prijateljstava.

Read more...

Sanjati čašu

Čaša prema narodnim vjerovanjima ima iscjeliteljsku moć, ona zacjeljuje rane, obnavlja, osvježava. Sanjati čašu je pozitivno jer ona ukazuje na ljubav i nježnost.

Read more...

Sanjati čelo

Sanjati čelo upućuje na vaše odnose prema narednim događajima. Ako je čelo visoko, problemu ćete pristupiti inteligentno, promišljeno i veoma mudro.

Read more...

Sanjati češalj, četku

Iako četka može da razmrsi kosu ili nešto oćisti u snovima ona nije pozitivna. Ona može da predstavlja vašu želju da razmrsite komplikovane situacije, da konačno dovedete u red haos u kojem ste se našli.

Read more...

Sanjati čišćenje

Ako sanjate da čistite neki prostor znači da odstranjujete dobar dio negativnosti iz svog života i prevazilazite veće prepreke. Pomjerate se, napredujete ka sljedećem nivou svog života.

Read more...

Sanjati čizme

I čizme se često pojavljuju u našim snovima budući da su predmet sa kojim se često susrećemo u stvarnom životu. Najčešći scenario ovog sna jeste da nosite čizme. Jedno od tumačenja upućuje na vašu fizičku i psihičku spremnost. Krećete se čvrsto snažno i neustrašivo. U svemu zauzimate čvrst stav.

Read more...

Sanjati čokoladu

Čokolada je sigurno svima omiljeni slatkiš. Mogu samo da zamislim kako je bio sladak san onome ko je usnuo čokoladu. Tumačenje vašeg sna lijepo je kao i jedna njena kockica.

Read more...

Sanjati čudovište

Čudovišta sanjaju uglavnom djeca. zbog toga ovom snu treba pristupiti iz tog ugla.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy