Sanjati ćelavost - gubljenje kose

Gubitak kose ili ćelavost jedna je od osjetljivih tema u našem životu. U određenim godinama to i nije tako čudno ali sve više je mladih koji gube kosu i takvo iskustvo za njih je jako traumatično. Isto tako, sanjati da gubite kosu nije nimalo prijatno.

Read more...

Sanjati ćerku

Poprilično čest san jeste san o ćerci. Od različitih scenarija koje možete sanjati zavisi i tumačenje ovog sna. Evo nekih od najčešćih scenaraija.

Read more...

Sanjati ćilim

Sanjati ćilim u psihološkom smislu znači da se duboko u sebi želite zaštiti od neke teške stvarnosti. Moguće je da želite i nešto da sakrijete ili od nečeg pobjegnete. Obratite pažnju na ono što sanjate jer snovi reflektuju vašu podsvijest. Ćilim je simbol udobnosti, bogatstva i luksuza. Kada sanjate ćilim pokušajte upamtiti detalje i dizajn istoga. U zavisnosti od njegovog izgleda razlikuju se i tumačenja. Ako je tepih star, korišten znači da je i vas neko iskoristio.

Read more...

Sanjati ćup

Ukoliko ste sanjali ćup, ovaj san simbolizuje žensku matericu. Sa stanovišta psihologije to znači da osoba koja sanja ćup ustvari traži zaštitu, skrovište, utjehu, toplinu.

Read more...

Sanjati ćurku

Ukoliko ste usnuli san u kome ste vidjeli ćurku, vaš san vam pokušava reći da ste u nekoj situaciji bili glupi, smiješni i blesavi a možda čak i naivni.

Read more...

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 -2018.  sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy