Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

pokojna majka
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: pokojna majka

pokojna majka pre 6 godina, 6 meseci #98

  • nada12
sanjala sam pokojnu majku svoga dečka. nju nikada nisam upoznala, ali u snu je imala tijelo neke druge žene. vidjela sam ju na kraju hodnika njihovog stana kako u sobi pakira kofer. kako sam joj se približavala, postajalo je sve hladnije. neka neobična hladnoća, pomalo strašna, ali se osjećao mir. došavši do nje, nije me niti jednom pogledala, samo je stavljala stvari u kofer i rekla je da mi sada može reći jednu veliku tajnu o svome sinu, nešto jako loše što bi moglo sve promijeniti. da ju mogu pitati što god želim, da će mi dati odgovor, ali da je nakon ovoga više nikada neću vidjeti. rekla sam joj da sve što trebam saznati, saznat ću od njega i zahvalila se. rekla sam da je on najdivnija osoba koju poznajem, da ga volim, uz što se ona složila i nadodala par pozitivnih karakteristika.. što ovajs an znači?? da li je ona stvarno bila prisutna i da li je ovo bio neki test? ne razumijem...
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy