Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Pali orao
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Pali orao

Pali orao pre 6 godina, 11 meseci #90

  • Zadrzaobizasebe
Imate dosta objasnjena na temu sanjati orla ali nista nalik ovome. U kratkom roku isti san. Na istoj autobuskoj stanici (a inace se busom ne vozim ako je bitno za tumacenje)kao cekam bus i pada veliki Orao kao bolestan ili premoren. Covek kaze od vrucine dehidrirao je ali neko mu daje komad mesa i on odlece. Par noci kasnije ista stanica ali sad pada mladi orao nije pile ali nije ni velika ptica. poucen iskustvom odlazim do mesara koje tu u stvarnosti nema nego je rostilj. Trazim mleveno meso i kazem zasta mi treba a prodavacica kaze vetar ih obara- vetra bar na zemlji nema a taj dan nije ni vrucina. Tu se budim.
Inace na snove sam prvi put obratio paznju kad sam drugu ribolovcu u sali rekao preko telefona da sam upecao ogromnu stuku (ribu) i onda mu kazem salim se sanjao sam to i to sam je upecao na bazenu. pitao me jel bila bistra voda kazem jeste a on nemoj da se smejes to nije dobro. Pita kolika je bila-Kazem 6-7 kg ne znam tacno jer se otkacila. Kaze mi dobro je to ti je velika nevolja ali posto se otkacila izvuci ces se. Nekoliko dana kasnije sam zavrsio u bolnici pukao mi je cir a nisam bio svestan i dok nisam malaksao toliko da padam kad pokusam da ustanem mislio sam da je nekakav virus i jos se lecio pogresno limunadom i askorbinskom kiselinom- iritirao vec postojecu ranu. Doktor kaze da sam imao dosta srece s obezirom koliko sam iskrvario ali kao sto drug rece izvukoh se. Eto podelih svoje iskustvo pa bi molio za tumacenje snova sa orlom?

Odgovor: Pali orao pre 6 godina, 11 meseci #91

  • Svetlana
Evo jedne mogućnosti,
Orao bi mogao predstavljati viziju ,ideju ili pak neku promenu.Sobzirom da postoji i stari i mlad orao, mogli bi da se vratite u prošlost i prepoznate situaciju kada je neko drugi ugrabio priliku, da bi znali kako da se postavite sa mladim orlom, a kako ste krenuli da ga vi nahranite izvesno je da bi i mogli ugrabiti neku priliku, koja vam se sada u životu pruža.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy