Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

sta bi ovo trebalo da znaci?
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: sta bi ovo trebalo da znaci?

sta bi ovo trebalo da znaci? pre 7 godina #89

  • malaaa
Vec drugi put mi se desava da sanjam jednog decka, sa kojim se konkretno nisam ni upoznala. nocas sam sanjala dva sna sa njim...prvi san se radio o meni je kao bio rodjendan... bilo toliko narodja kao bila je to neka diskoteka. Ja i srugarica se nismo odvajale..samo u jednom momentu kao prestala uzivo muzika, i poceo didzej da pusta, kada mi pogledasmo ko je, kad ono taj decko.
Spazi on tu mene i samo me gleda... cak me je i zvao da dodjem do njega, ja se okrenem i odem na drugu strane..nisam htela da dodjem, a taj decko se pojavio meni iza ledja...ja msm da smo tu nesto pricali.
a drugi san isto vece.Krenule smo ja i drugarica u neku kafanu da ona ide u vc..:DDD
i ja dok sam je cekala ispred u redu, spazim njega, kako peva.. :DDD
tu spazi i on mene, i onako pogubljeno gleda, pun srece..:DDD
i tako poce da mi peva neke pesme,a drugarica ko za inat nikako da izadjes.. :DDD
i tako on pevao pevao, uziveo se, kako mu se ja nasmejem, tako on se pogubi i prestane da peva..postidi se..:DDDD
kada smo otisle odatle, meni stiglne poruka na tel.od njega, kao da dodjemo drugarica i ja kod njega...malo da se druzimo i tako to, i onako zaljubljene poruke salje. i mi kao idemo, i on meni posalje poruku da kupimo neki sokic da ponesemo da pijemo, i tu ga ja oteram u p.m., ti nas zoves samo da bi ti kupili sok, i tako to, i u momentu se probudim...:DDD
sta bi to trebalo da znaci???
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.29 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy