Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

SANJALA SAM IKONU
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: SANJALA SAM IKONU

SANJALA SAM IKONU pre 7 godina, 1 mesec #84

  • voljena
NOĆAS SAM IMALA KOŠMARE.SANJALA SAM DA NE MOGU DA PRIČAM,DA SAM SE KAO ŠLOGIRALA I ŠTA GOD DA HOĆU DA KAŽEM NE USPEVA,ČUJE SE SAMO MUMLANJE.JOŠ SAM SANJALA DA KAO BEŽIM,POKUŠAVA DA POBEGNEM OD NEKOGA,ODJEDNOM SAM U KOLIMA SA TRI MUŠKRACA KOJI HOĆE DA ME SILUJU I JA USPEVAM DA POBEGNEM.ONDA ODJEDNOM U RUCI DRZIM IKONU PRESVETE BOGORODICE,ČINI MI SE DA JE ONA,MOŽDA JE I SVETA PETKA ALI VIŠE BIH REKLA DA JE BOGORODICA.KAO MUMLAM I PLAČEM IZNAD NJE,SUZE MI PADAJU PO IKONI I LJUBIM JE.MRAK JE UGLAVNOM BIO PORED MENE.U SNU NIKO OD MOJIH BLIŽNJIH NIJE OBRAĆAO PAŽNJU NA MENE I MOJE MUMLANJE.A JA SDAM POKUŠAVALA DA IM KAŽEM DA MI JE JAKO TEŠKO JER NE MOGU DA PRIČAM,TRAŽILA SAM UTEHU KOJU MI NISU PRUŽALI PA SAM ,VEROVATNO ZATO,UTEHU PRONAŠLA IZNAD IKONE MAJKE BOŽIJE.SAN DONEKLE I RAZUMEM ALI BIH VOLELA DA ČUJEM I VAŠE TUMAČENJE.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.28 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy