Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Svaki dan nesto novo
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Svaki dan nesto novo

Svaki dan nesto novo pre 7 godina, 5 meseci #81

  • Snowhite
Pocinjem da sanjam cudne snove, i imam utisak da mi nesto govore ali ja to ne razumem.
Prvi san
Sanjam svoju kosu, u stanu imam neka dva gosta, u jednom momentu ja idem da perem kosu, ali u kupatilu je neko jedan zid malterisao i to je nesto borde boje.
Uglavnom kosa se lepi i ja je polako sklanjam, sanjam da je duga i da moram sto pre da je operem da mi to ne ostane ulepljeno. I znam da moram da spasim kosu jer ja kosu ne smem da secem. Onda u tom istom snu sanjam da sam ispred svoje zgrade i kako me neka muska osoba pita za majku ali ja necu da kazem gde je. Ta osoba me gusi sa obe ruke ali je se borim i ubedjena sam da cu se spasiti iako on zove u pomoc drugu musku osobu.
Drugi san - sutradan
Sanjam prvo neki voz kako prolazimo pored njega, sanjam sto i kako komentarisemo moj sat. Odjednom moj sat ima vise pozadina za koje ja nisam znala, ali ja hocu da on ipak bude kakav jeste. U drugom momentu pricam sa mamom i komentarisem moj drugi sat da li joj treba posto nema a ja hocu da joj dam. Dolazimo do zakljuckja da bi joj trebao kao moj ali ona kaze da mora da budu vece brojke jel ona bas i ne vidi na taj moj.
Sledeca scena koja nema veze sa satom sanjam da sam na nekom predavanju, i da je moja baba usla i sela pored mene. Ja sam je poitala baba zasto drhitis, jel ti hladno nasta je ona rekla da nije.
U licu je bila otekla i imala je i jednu malu mrlju od pucanja kapilara okruglog oblika. Drzala je dve svece. Jedna je bila obiocna ali druga je bila manja kao da je neupaljena, stim sto su u tom trenutku obe bile neupaljene. Govorila mi je kako ne treba da ide kod Vide, to je njena pokojna rodjena tetka, kako su joj prijateljice rekle da je ona losa i da nikako ne treba da ide kod nje sad, A ja sam znala u snu da je ta zena mrtva.
Eto toliko, zanima me sta znaci moj san u celini.
\I da li su ova dva sna povezana.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.30 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy