Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

nesto kao smak svijeta
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: nesto kao smak svijeta

nesto kao smak svijeta pre 8 godina #77

  • pahuljica
sanjala sam kako je nebo prekriveno oblacima i pada led,i ja pokusavam snagom uma i koncentracijom da razvedrim nebo i to mi uspjeva donekle,prestaju padavine i sunce se nazire kroz oblake,i u medjuvremenu pustam puno macki crnih u kucu da se sklone samnom.onda krece lava kao citava livada tj prostor oko kuce,ravan je,kljuca kao lava,a ja to posmatram iz kuce i nemam strah,pozdrav

Odgovor: nesto kao smak svijeta pre 8 godina #78

  • Sanolog
Pahuljice, ovaj vas san mnogo govori o vama. Kataklizma koju u snovima vidite mogla bi biti znak vasih jakih emocija koje su vas obuzele u posljednje vrijeme. Dobro je i to sto vi u takvoj situaciji imate moc da kontrolisete tu novonastalu situaciju. Mora da vam se u zadnje vrijeme dosta toga uzbudljivog desava u zivotu, pa odatle i snovi o takvim silovitim promjenama. Jako je dobro sto sebe smatrate jakom i sigurnom i sto se ne bojite tih promjena te situaciju bez straha konktrolisete. Uzivajte u tome.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy