Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

krv
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: krv

krv pre 8 godina, 2 meseci #67

  • bonheur
Prije svega da naglasim da mi je tata prije par mjeseci ima dosta ozbiljno zdravstveno stanje upitanju je bila neka bakterija koja se nemože izliječiti, no sad se oporavio. Jako sam vezan a za ocu.

Sanjala sam da smo mama, tata i ja bili u nekoj meni nepoznatoj prostoriji. Bila mi je nalik sobi u bolnicama. Bila su dva bolnička kreveta. Na jednom smo ležali otac i ja , a na drugom mama. Ja i tata smo nešto pričali. Nesječam se točno razgovora između oca i mene. Odjednom se čula buka iz druge prostorije, no zid nije bio skroz povezan sa plafonom nego je bilo gore kao neki razmak.Ta druga prostorija je bio kafić..I odjenom je proletjel jedan komad stakla koji se zabilo meni i tati u ruku i počeni smo krvarit..Ja sam mu govorila kao da se ne boji daću nam ja sad to slatko izvadit iz ruke. I dalje se nesječam više ničega.

Odgovor: krv pre 8 godina, 2 meseci #69

  • Sanolog
Taj vaš san je vjerovatno povezan sa tim dešavanjima koja su preletjela. Svakako je vezan za osjećaj sigurnosti koja je dovedena u opasnost. Vjerovatno stres koji ste osjetili dok je vaš otac bio bolestan jeste uzročnik tog sna.

Ono što je zanimljivo jeste da je komad stakla doletio iz prostorije kroz mali otvor na zidu. Vjerovatno ste sada nakon što se sve to odigralo počeli mnogo da razmišljate o tome kako se netpredviđene stvari lako odigraju i kako se život u til čas promijeni. I da vam čak ni zaklon u okrilju zidova (porodice) jer evidentno ste svi pristuni tu ne može pomoći da izbjegnete opasnosti koje život sa sobom nosi. To je sve dio odrastanja i to je ono na šta čovjek mora da se navikne.

Što se tiče simbolike krvi pogledajte ovo tumačenje.

sanjati.com/sanjati-krv.html

Oprostite na kašnjenju mnogo smo posla imali u zadnje vrijeme, i od sada idemo mnogo redovnije.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy