Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Dojenje
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Dojenje

Dojenje pre 8 godina, 2 meseci #66

  • vesna
Postovani,

rano jutros sam sanjala da dojim bebu(u snu beba je bila moja) u kuci koju prvi put vidim(u snu ta kuca je bila moja) gde mi dolati moj otac uposetu i nesto govori.Potom sve to nestaje da bih ugledala neku belu haljinu dugacku koja prolazi pored mene.Ne vidim lice ali sama sebi govorim da je to andjeo.
Tada sam se probudila i vidim da je vec dan

Unapred hvala na odgovoru

Vesna

Odgovor: Dojenje pre 8 godina, 2 meseci #70

  • Sanolog
Vas, Vesna u posljednje vrijeme baš muči taj osjećaj odgovornosti. Možda trenutno imate mnogo obaveza i odgovornosti sa kojima morate da se nostite. To je već drugi tako da kažemo "roditeljski san" koji imate. Jasno je da je to pitanje nešto što je urezano u vašu podsvijest.

Ovaj put ste sanjali bebu o tome smo pisali sanjati.com/sanjati-bebu.html

Dojenje je simbol topline, prirode i osjećaja ljubavi i materinstva. Već vam se taj majčinski instink ranije javljao. Razmislite o njemu. I anđeo je simbol zaštite, ljubavi itd.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.32 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy