Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Isuviše čudan san.
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Isuviše čudan san.

Isuviše čudan san. pre 8 godina, 1 mesec #6

  • tamara97
'' Sanjala sam da sam krenula sa najboljom drugaricom u šetnju.I kako smo šetali kroz grad nailaze dva nepoznata muškarca starija od nas,i krenu da nas napadaju i hoće da nas poljube u usta ja pristajem,a moja drugarica se tome opire.Posle toga naša šetnja se nastavlja,i opet sretnemo njih i dečko sa kojim sam se ja ljubila podigne me i hoće da me kindapuje tj. Da me ovede na neko mesto,ja kroz grad vičem,tražim pomoć,ali niko mi ne pomaže ljudi samo gledaju kako on mene nosi.Kako me je nosio prolazili smo do nekog kafića i tu su bili navijači jedne fudbalske ekipe i nekako sam uspela da uđem u taj kafić i dečko koji je hteo negde da me odvede je nestao,smatrala sam da su me oni spasili.Onda dolazi tu moja najbolja drugarica i mi sa navijačima izlazimo u neki kafić drugi i meni se javlja osoba koja mi se sviđala i to komentarišem sa mojom najboljom drugaricom.Međutim ona bude opet oteta a ja ostanem sa nekim ogromnim čovekom,koji je preterano visok i koji mi ne da da izađem u tom trenutku ostajem sa njim zarobljena u tom kafiću i nailazi moja majka sa prijateljicom i njenim detetom i moli ga da me ostavi na miru i da me pusti na slobodu ali on ne dozvoljava. San je isuviše komplikovan i zanima me njegovo značenje,ako se može protumačiti.''

Odgovor: Isuviše čudan san. pre 8 godina, 1 mesec #7

  • Sanolog
Draga Tamara. Taj san i nije toliko čudan koliko ti se možda čini. Snovi su takvi jer su odraz naše podsvijesti pa se nekada nemoguće stvari pokažu kao sasvim realne.

Taj tvoj san upućuje na osjećaj nesigurnosti i ugroženosti. Šta vam se dešavalo u danima prije toga? Da li ste možda osjećali neki pritisak od nekih osoba iz vaše blizine prijatelja, poznanika rodbine?

Kakva su osjećanja preovladavala u toku prethodnih dana?

Ovaj san je jedan od čestih snova i spada u snove progonjenja.
Poslednja izmena: pre 8 godina, 1 mesec od .

:) pre 8 godina, 1 mesec #8

  • tamara97
Pre ovog sna sve je bilo normalno,kao i uvek.Moja najbolja prijateljica uvek vrši neki pritisak na mene,ali to je počelo često sada da se dešava,dođu joj takvi trenuci. Osećanje koja preovlađuju kod mene ovih dana jeste osećanje zaljubljenosti u jednu osobu,osećam se isuviše srećno.

Odgovor: :) pre 8 godina, 1 mesec #9

  • Sanolog
Uglavnom, Tamara takvi snovi su upravo posljedica jakih osjecanja kavko zaljubljenost sigurno jeste.

I naveli ste da se u snu pojavljuje ta osoba koja vam je draga.

Buduci da se u snu ste u snu bili oteti i vi i drugarica. Moguce je da imate neke nerijesene probleme sa svojom drugaricom osjecate da niste povezani ili joj to vi ne dopustate. Strahujete da vam neko hoce preprijeciti se na putu do ostvarenja cilja.

Uglavnom, taj san je upravo posljedica vasih jakih emocija i prema drugarici i prema toj dragoj osobi, kao i straha da vam se neko moze isprijeciti u dostignucu ciljeva i da taj zanos koji sada osjecate i sreca moze brzo da se urusi.

Nije nista strasno, uzivajte u sreci i oslobodite se tog straha.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.34 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy