Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

prevara
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: prevara

prevara pre 8 godina, 3 meseci #38

  • bonheur
Trenutno sam sa dečkom u vezi 1.3mj.U vezi nam je stvarno super, odlično se slažemo tu i tamo dođe do neke trzavice, ali nepostoji veza gdije toga nema.
No često imam snove na ovakvoj bazi, pa sam odlučila da vidim što mi san govori.

Sanjala sam dečka sa njegovom bivšom djevojkom. Sjedili smo u nekoj meni nepoznatoj prostoriji. Tu smo bili dečko , ja , dečkova sestra i njezina bivša prijateljica ( od mog dečka bivša cura) i neki meni nepoznati ljudi. Tu sam se odma iznenadila kad sam je vidjela. Jel se njegova sestra ne druži više sa njom. Moj dečko i njegova bivša djevojka su "cvijetali" gledajuči se i stalno su nešto šaputali.On me nije primječivao dok je bio sa njom, gledala sam u njega nisam mogla vjerovat. On je sjedio kraj nje i pričaju zajedno a ja preko puta njih sjedim i promatram ih.Odlazila sam iz prostoriji i dolazila, a on ni da pogleda. Zatim sam otišla do svog susjeda jel nisam znal šta da više radim jer me to jako mučilo. Prespavala sam kod njega, on mi je rekao da mogu ostat kod njega koliko želim i da se nebrinem da će sve biti uredu. Sutradan sam opet otišla kod dečka sve mi ja nepoznato,prostorija oni ljudi sve kao i prije. Ona je još tu. Njgova sestra samo čudno gleda u mene. Bila sam jako nervozna ,ljuta sto osječaja. I sječam se da sam pušila Fillip Moris" cigarete koje inače ne konzumiram. Zatim sam se digla kao prošetat i dođem do nekih vrata i čujem razgovor mog dečka i njegove bivše cure. Čula sam samo kad su rekli "šta čemo joj reći". Zatim sam otvorila vrata ta prostorija je bila jako mala, toliko da je u njoj mali stolić i dvije stolice na kojima sjede njih dvoje. Kad su me spazili nastao je tajac,pitam ih par puta o čem pričaju nitko ne odgovara. I tu sam pukla u snu počela sam se derati, onda sam ju uhvatila za vrat i drmala govorivši o čemu ste pričali. Onde mi je dečko rekao da se smirim i da je pustim, i da su kao pričali o pjsm i "kukavica" neznam o kakvoj je pjesmi riječ.

Zatim sam se probudila san me jako umorio, budila sam se 4 puta i ponovno nastavljala to sanjati. Bila sam nervozna poslje toga i čudno sam se osječala jer mi se često događa takavi snovi.

Odgovor: prevara pre 8 godina, 3 meseci #39

  • Sanolog
Iz tvog sna očigledno je da imate problem sa povjerenjem, a to može da bude jasan znak da ne bazirate svoju vezu na povjerenju i muči vas ljubomora.

Ljubomora je zaista negativno osjećanje, pogotovo kada je potisnuto kao u ovom slučaju može da se lako vrati u snovima tj izađe iz podsvijesti u prvi plan. Naravno ne mora značiti da ste uopšte ljubomorni na druge osobe, možete biti ljubomorni i na njegov društveni život uopšte, na posao, na bilo koju stavku kojoj on posvećuje više pažnje i to vam može smetati.

Jedino rješenje tog sna jeste da pokušate da se izborite sa tim problem da se suočite sa ljubomorom koju osjećate i da je pokušate pobijediti. To možete samo ukoliko svoju vezu gradite na povjerenju.

Odgovor: prevara pre 8 godina, 3 meseci #40

  • bonheur
A jesam malo ljubomorna.. al on mi posvećuje jako puno vremena, tako reći stalno smo zajedno. Dali ste me u razmišljanje.

Hvala na brzom odgovoru!!!
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.37 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy