Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Cudesa neka razna :D
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Cudesa neka razna :D

Cudesa neka razna :D pre 8 godina, 3 meseci #26

  • unicorn76
Sanjala sam da moja drugarica ima poveliku belu, cistu macku ( nije bila prljava) koja najvise od svega voli da se mazi i ona dolazi kod mene, mazimo se. Inace, meni je macka omiljena zivotinja. Posle sam sanjala kako sam u moru, okeanu, ne znam tacno, plivam i meduze nailaze. Kao mala sam ih hvatala, sada ih se pomalo plasim a sanjala sam kako hocu sebi da dokazem da se ne plasim i kako ih mazim, a kad ih pomazim, one ispustaju crnu boju i postaju crne.. I posle tih meduza sam se spustila na dno mora jer sam tu pravila zurku (mogli smo svi da disemo najnormalnije, kao da tu i pripadamo) i tu je bio i moj bivsi, koji me je mnogo povredio, a ja sam se osecala u toku sna da me bas briga za njega i da zelim da se zabavljam...

Odgovor: Cudesa neka razna :D pre 8 godina, 3 meseci #27

  • Sanolog
Sve u svemu, vaš san izgleda veoma pozitivno. Sam scenario vašeg sna podsjeća na animirani film o Sunđeru Bobu, ne bi me začudilo da volite taj crtić i da je od njega došla inspiracija.

Prvi dio sna o bijeloj mački vaše prijateljice upućuje na nekakav odnos koji ste uspostavili sa svojom prijateljicom, pa se stoga morate zapitati kakav je to odnos? Mačka je simbol nevjere i izdaje. Ako je mazite možda osjećate da vam to što dajete nije dovoljno uzvraćeno.

Alternativno upravo taj san može da bude znak nekog toplog odnosa koji ste uspostavili ili na kome radite.

Drugi dio sna vezan je za okean i hvatanje meduza te vraćanje u djetinjstvo. I sami ste bili na koraku da shvatite da je to odličan znak da ste spremni da nakon te veze krenete dalje. Okean je simbol slobode i prostranstva koje je pred vama. Sada se osjećate kao u djetinjstvu puni energije za nekom novom avanturom i neustrašivi ste da da to probate to jeste da se otisnete dalje.

Vaš bivši je svakako centralna tačka u vašem snu.To što je žurka pod okeanom i vi možete ad dišete slično kao i gore govori da ste prevazišli tu vezu koja vas je, kako osjećate ponekada gušila, i da ste spremni da krenete dalje.

Javite se još, ako se sjetite još nekih detalja.

Odgovor: Cudesa neka razna :D pre 8 godina, 3 meseci #28

  • unicorn76
Pokusala sam da se setim jos detalja ali bezuspesno.. Definitivno jeste tacno Vase tumacenje! Hvala Vam!!!
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.33 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy