Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Majka
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Majka

Majka pre 8 godina, 1 mesec #20

  • Lidija
Cesto sanjam majku koja je umrla pre 10godina.Svaki put je u snu ziva i negde zajedno idemo, pricamo, radimo svakodnevne stvari koje su prijatne. Tada sam svesna da je umrla, ali kao da se vratila i da je to sasvim normalna pojava. Na kraju sna uvek nestane, ode. Kada se probudim imam prijatno osecanje.
Poslednji put sam sanjala kako znam da je mrtva i kako me poziva moj otac na telefon i kaze da zeli neko da me cuje i pita nesto sasvim nebitno.. javlja se ona, pricamo, ali sam strasno uplasena i potresena, jer znam da je mrtva i da je to nemoguce. Probudila sam se dosta uznemirena.
Do sada svaki put kad sam je sanjala, pored mene je bio moj decko. Sada vise nismo zajedno, samo sa tim povezujem promenu sna.
Sta to zeli da mi kaze?
Uglavnom u sanovnicima pise da je sanjati mrtve nesto pozitivno..da li je?

Pozdrav, L

Odgovor: Majka pre 8 godina, 1 mesec #21

  • Ana
Draga Lidija, o nečemu sličnom smo već pisali na našem sajtu:

sanjati.com/sanjati-majku.html

sanjati.com/sanjati-mrtve.html

Svakako pogledajte te tekstove kako bi dobili što preciznije tumačenje za sebe.

Taj vaš san je sasvim prirodan. Prema vašem snu majka je imala veoma veliku ulogu u vašem životu. Bile ste dosta bliske i u njoj ste imali veliki oslonac zbog toga u snu vuijek dijelite sve. Jedostavno vam nedostaje ta potreba da sa njom podijelite svoj život. Ono što takođe je vidljivo iz vašeg sna jeste da vam je majka u mnogo situacija bila savjetnica. Sada u prelaznoj fazi vašeg života, što svakako jeste raskid veze, potreban vam je taj oslonac koga ste izgubili, potreban vam je savjet kuda dalje, jer vas je pomalo strah da učinite neki korak dalje bez savjeta i potpore.

Razmislite malo o tome da li je vrijeme da se samostalnije iskoračite u život, malo hrabrije i sigurnije i naravno samostalnije. Sjećanje na majku i snovi su upravo tu da vam kažu da morate donijeti ispravnu odluku utemeljenu na logici i onome što je za vas dobro.

Odgovor: Majka pre 5 godina, 11 meseci #114

  • Elenaki
Sanjala sam majku koja je umrla prije 18 godina. Dugo je nisam sanjala. ZA mesec dana spremam se za crkveno vjencanje i mislim da san ima i veze sa njom jer mi bas hvali u ovom periodu. Sanjala sam da lezim u bracnom krevetu sa muzem i da je pored kreveta umrla majka u kovcegu. Jako sam se bojala da otvorim kovceg i vidim da li je to ona i bila sam ljuta na muza zasto je tu ostavio kovceg. Rekao mi je da ce sutra da je sahrane da ne brinem. Naravno ja nisam oka sklopila samo sam plakala i plakala. Molim za objasnjenje
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.32 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy