Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Dobro došli na online tumač snova
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
 • Strana:
 • 1
 • 2

TEMA: Dobro došli na online tumač snova

Dobro došli na online tumač snova pre 8 godina, 2 meseci #2

 • Sanolog
Dobrodošli na prvi online tumač snova. Naime, zadnjih dana dobijamo preko mejla zaista mnogo vaših zahtjeva za tumačenjem vaših ličnih snova. Stoga smo odlučili da vam omogućimo jednu opciju na sajtu kako bi i nama i vama bilo lakše da zatražite tumačenje sna.

Pored ovoga naravno veoma nam je bitno da dobijemo povratnu informacio od naših posjetilaca. Važno nam je šta mislite o našem sajtu stoga ne oklijevajte da to sa nama i podijelite.

Šta je potrebno kako bi mogli zatražiti tumačenje sna?

1. Na prvom mjestu svakako je potrebno da se registrujete. To moežte da uradite u gorenjem meniju ovog foruma. U toku registracije od vas će se tražiti da unesete određene podatke nadimak, ime email adresu i sl. Nakon što sve to unesete dobićete link za konfirmaciju na mail. Provjerite vašu poštu i kliknite na adresu koju ste dobili. Time ste završili proces registracije i možete da se ulogujete koristeći username i pass koji ste odabrali.

2. Nakon registracije u ovoj ovdje kategoriji možete da postavite zahtjev za tumačenje sna ili da zatražite tumačenje nekog pojma koji još ne postoji u našoj bazi i to tako što ćete otvoriti novu temu. Ako tražite pojašnjenje pojma ili tumačenje sna budite detaljni u opisivanju. to je jako važno jer ćemo samo tako moći vam dati najbolje objašnjenje.

3. Snovi su dakle područije koje je veoma slobodno za interpretaciju stoga ne uzimajte sve zdravo za gotovo ni informacije koje ćete naći na ovom sajtu niti naša tumačenja kao neka konačna. Ne zaboravite da najbolje vi poznajete sami sebe i da ste stoga sami najbolji tumači svojih snova.

To bi bilo sve za sada. Uživajte u druženju sa nama i podijelite svoje snove Ne budite sebični.

Odgovor: Dobro došli na online tumač snova pre 6 godina, 4 meseci #99

 • wagner
pozdravljni
Sanjala sam cudan san
Prvo da vam kazem sta se mi desva u zivotu.
Imam cerku koja je krenula slabim putem da nepricam vise jako slabo.
I tako ja uvek zalosna i u suzama.
Jedno vece sam sanjala da mi je neki muski glas jasno i glasno u snu rekao za moju cerku.
reci koje mi je rekao glase.
NIJE TO OD BOGA STO VASA CERKA RADI VASA CERKA JE OPSEDNUTA.
Nikako nemogu da rastumacim taj san kako bi mogla da budne obsednuta i zasto mi je moj angel cuvar u snu rekao nije to od boga sto ona radi.
hvala vam unapred
pozdrv

Odgovor: Dobro došli na online tumač snova pre 6 godina, 1 mesec #105

 • Marijana
Poštovani,
Prije nekoliko dana sam sanjala da se udajem. Tačnije, ulazim u auto za mledence, dok je za volanom moj brat od tetke. Auto miruje ispred zgrade, a ja sam u auto ušla tako što sam preko gepeka preskočila. Nijesam u vjenčanici, nego obično obučena. Do mene sjeda majka i ja u tom trenutku gledam stan u kojem sam nekada živjela i razmišljam kako ću ostaviti svoju porodicu i kako će mi biti u drugoj kući. U stvarnosti sam slobodna. Nakon tog sna, stojim na pragu opet svog stana i neka žena, koja bi trebalo da bude moja svekrva, govori kako sam slatka. Maladoženje nema pored mene, ali ga ja na sekundu vidim u jednoj ulici i razmišljam o njemu. On u nekom crnom kaputu, crne kose sa naočarima. Niko meni poznat u stavrnosti. Hvala!!!

Odgovor: Dobro došli na online tumač snova pre 6 godina, 1 mesec #106

 • Marijana
Veliki pozdrav za Vas!

Zanim ame šta znači naći djetelinu sa četiri ili pet listova u snu? Nijesam sigurna koja je tačno bila. Zapravo, ja se u snu pitam koju sam to našla djetelinu i brojim listove na njoj. Prva ima pet a za drugu mislim da je imala četiri, nijesam jasno mogla izbrojati.Nijesam ih uzimala sa livade, već samo onako neubrane prislonila ruci. Hvala unaprijed!!!

Odgovor: Dobro došli na online tumač snova pre 6 godina, 1 mesec #107

 • Marijana
Pozdrav!Mozete li mi protumaciti sledeći san: Ulazim u veliki bijeli i potpuno novi kamion u kojem se nalazi neki momak. U toku vožnje, ja njega grlim snažno, on staje pored puta i mi nešto pričamo zagrljeni. Njegovo lice nijesam jasno vidjela, tako da je to potpuno nepoznati momak za mene u stvarnosti.U snu se osjećam veoma lijepo u njegovom zagrljaju i tako se budim.... Šta bi to moglo značiti?

Odgovor: Dobro došli na online tumač snova pre 5 godina, 10 meseci #117

 • badtweety
Pozdraaaav ))
Imam druga sa kojim imam onaj odnos friends with benefits. Dogovor je nema ljubavi,emocija,nicega. On je imao jedno 3 godine devojku i pre dva meseca mi je rekao da su raskinuli za stalno. Sinoc sam sanjala da sam mu uzela telefon i pretrazivala sve i videla poruke sa njom kao da su u najvecoj ljubavi,znaci opet su zajedno. Sta to znaci?
 • Strana:
 • 1
 • 2
Vreme za kreiranje strane: 0.38 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy