Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

san o satu
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: san o satu

san o satu pre 8 godina, 1 mesec #18

  • pahuljica
sanjala sam 2 noci sat,kako pokazuje 5min do 11 a drugi put 5h i 30 min,sklopljene kazaljke oba puta.i sanjala sam kako osobi koja mi se svidja dajem kapu a on ljubazno sa osmjehom mi odgovara kako je njegova glava prevelika za tu kapu,

Odgovor: san o satu pre 8 godina, 1 mesec #19

  • Ana
Pahuljice već smo nešto pisali vezano za simoliku sata u snu sanjati.com/sanjati-sat.html.

Da bi vam što preciznije dali odgovor recite nam da li je to sve jedan te isti san. Tj da li je taj momak u istom snu kao i satovi?

Odgovor: san o satu pre 8 godina, 1 mesec #22

  • pahuljica
nije u istom snu,zaboravila sam to napomenuti,brzi ste hvala vam

Odgovor: san o satu pre 8 godina, 1 mesec #23

  • Sanolog
Dakle, taj drugi san je poprilicno jasan sam po sebi. Osjecate da ljudi oko vas ne odgovaraju na vase zahtjeve. Neko nije ispunio vasa očekivanja koja ste nametnuli.

Lako ovaj san može da se shvati i kao odbijanje. Možda želite da uspostavite neki bliži kontakt sa osobom koja vas neprestano odbija nekim razlozima ili vas je strah da ako nešto pokušate da ćete biti odbijeni i povrijeđeni. Dajete kapu nekoj osobi (to jeste pokušavate da dođete do te osobe), a ona odbija to. Nije slučajno da je kapa u pitanju jer je ona vezana za glavu. Možda osjećate da niste na istoj "talasnoj dužini" sa tom osobom i strah vas je kako će ona reagovati.

Da li se ovo tumačenja sna o satu koje smo vam naveli poklapa nekako sa vama?

Imate li još detalja?

Odgovor: san o satu pre 8 godina, 1 mesec #24

  • pahuljica
pa bas ima veze sve sto ste rekli,i mislim da nismo jedno za drugo ne znam ni sta me privlaci njemu,jer bas nema nekih uslova za nas,ali eto.nema detalja to je to,hvala puno,znaci nista od te ljubavi

Odgovor: san o satu pre 8 godina, 1 mesec #25

  • Sanolog
Pahuljice nemojte na osnovu snova da donosite odluku. San vam ne govori bukvalno radite ovo ili ono. On je samo odraz vase podsvijesti tj govori vam ono sto vi nekako znate ili vas upozorava na neka skrivena osjecanja.

Razmislite o toj vezi koju zelite uspostaviti. San je rekao samo da se vi bojite tog odbijanja i da se bojite da nece sve ispasti dobro, sto ne mora da znaci uopste ako tu osobu niste upoznali dobro ili vec imali neki kontakt.

Moguce je da je sve samo odbmrandbeni mehanizam vas koji vam kaze nemoj da ne bi bila povrijedjena i sl.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.38 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy