Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Ludi snovi
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Ludi snovi

Ludi snovi pre 5 godina, 6 meseci #128

  • Katarinaa
Sanjala sam vrlo čudan san. Naime tu je bilo više automobila,ja sam bila na zadnjem sedištu automobila moje mame i tate. Ležala sam,pokrivena,i kao spavala ,međutim sve sam čula i videla. Bio je kao neki zastoj . Sve je to mirno išlo,međutim u sledećem trenutku se ovo desilo. Jedan auto preleće( ne bukvalno već kao da ga je neko opalio od nazad pa je preleteo kolonu),zatim drugi preleće pa treći i tako njih 5,6 automobila,i ja sve to vidim iz mog auta i molim se da naš neko ne udari jer sam onda bila skapirala da je to lančani sudar. I nije nas udarilo ništa ali sam videla razbacane krvave ljude po asfaltu,užasan prizor. Nakon toga ja i mama izlazimo iz kola i bežimo kroz neku šumu i dolazimo na neki trg i tu ništa posebno se ne dešava. Molim vas objašnjenje jer sam ja baaš confused od ovog ludog sna.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.17 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy