Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

sneg i suze
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: sneg i suze

sneg i suze pre 8 godina, 1 mesec #12

  • vesna
Sanjala sam da sam sa prozora gde je bilo puno snega oterala dva lopova.
Nakon toga vidim bivseg supruga sa veoma mladom devojkom kako se drze za ruke i ona je trudna.Pri tome vrlo jasno vidim kako ta devojka izgleda mada je u zivotu nisam videla niti je poznajem
Potom pocinjem da placem toliko glasno i dugo da sam se probudila skoro
jecajuci

Hvala

Odgovor: sneg i suze pre 8 godina, 1 mesec #14

  • Sanolog
Draga Vesna,

Vaš sna pokazuje da još uvijek niste raščistili svoja osjećanja niti riješili taj odnos sa svojim bivšim suprugom. I ti lopovi koje ste u snu vidjeli povezani su sa značenjem vašeg sna i cijele slike.

Inače lopovi koji se pojavljuju u snu jasan su znak da se osjećate ugroženo da imate osjećaj da neko krade ono što vama pripada ideje, ili želi preuzeti zasluge za ono što ste vi uradili i sl.

Možete li to nekako dovesti u vezu sa svojim bivšim suprugom?

Snijeg aludira i na hladnoću i bjelinu, prazninu koja je vjerovatno nekako ostala nakon tog raskida veza.

Potisnuli ste osjećanja koja još uvijek gajite prema svom bivšem suprugu i morate da otrijete kakva su i da ih jednostavno izrazite. Potiskivanjem ne rješavate ništa jer kad tad ona moraju isplivati na površinu kao što je kod vas sada bio slučaj.

Odgovor: sneg i suze pre 8 godina, 1 mesec #16

  • Sanolog
I jos nesto vam sam zaboravio dodati. U snovima nam se uvijek pojavljuju iskljucivo osobe koje poznajemo ili smo ih u stvarnom zivotu vidjeli. Ta djevojka koja je sa vasim suprugom mora biti neko iz vase okoline. Ukoliko se sjetite jos nekih detalja iz sna koje ste vjerovatno zaboravili, nekih karakterisitika njenih mocicete je povezati sa nekom osobom iz vaseg zivota.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy