Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

sanjalica
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: sanjalica

sanjalica pre 5 godina, 9 meseci #115

  • perutović
Caos,sinoc sam sanjala po meni jako lep san al neznam šta znači malo je dug pa ću ga pokušat skratiti.Ja i društvo smo u nekoj kući organizovan je sastanak tu je i moj poznanik ,nešto napada kuću pojedinci se menjaju u mačke bijele mi ostali ih pokušavamo spasiti ja vatam jednu mačku koja pokušava preći ulicu da je nebi kola zgazila,prolazimo pored nekog drveta iz njega viri mačka bijela to je moj poznanik u snu mi je kao momak ja ljubim tu macu-njega u usta vracam ga na drvo i kazem da ce mo ga spasiti,opet imamo neki sastanak u nekoj sobi tu je i moja simpatija iz stvarnog zivota,ja izlazim van jer mi je sumorno guši me ta atmosvera i on iz,azi samnom sav srecan što možemo biti sami ,mazim ga po leđima on me grli ,ljubi u obraz kao da govori da želi bit samnom,idemo nekim ulicamo noc je pusta mi ruku i daje mi ruku drugarice skojam ja inače nisam više u kontaktu,on ide ispred nas ramlje sa stapom,na kraju ulice je njegov drug kaže mu da je jovan zaljubljen u mene on se mršti ja pustam ruku drugarici uzimam njega za ruku i ljubim ga kažem da je i jedna moja drugarica zaljubljena u njega,njegov drug me ne sluša nastavlja pričati da on nije dobar za mene da ne može biti vjeran i još neke gluposti ,njemu je krivo al ja i dalje stojim pored njega ne puštam ga briga me šta pričaju.
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.30 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy