Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Pozdrav!
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Pozdrav!

Pozdrav! pre 6 godina #112

  • Thumbelina91
Na javi ima jedan momak s kojim sam se nekada samo ljubila i ništa više, jer on ništa više nije htio, međutim, kada god naiđe bilo da je on sa svojom djevojkom ili ja sa svojm sadašnjim momkom (ja nisam bila u vezi kada sam bila s njim, dok on jeste) on mene gleda, kada sjedi s društvom gleda nas sasvim upadljivo. Noćas sam ga sanjala. U snu sam bila trudna i nosila sam njegovo dijete. To sam mu rekla. On se ponašao kavaljerski (kao i na javi), bio je uz mene, iako je i dalje u vezi sa tom djevojkom. Kao priznaće to dijete. Ja u jednom trenutku spremam ručak za njega, za njegovog najbolje druga (koji je bio na javi s nama), za moje društvo a i za njegovu djevojku. U jednoj sceni sna ja treba da idem da spremam ručak,a on treba da ide kući, i na rastanku me privuče k sebi i poljubi me onako strastveno kao i na javi, ja sam mu naravno uzvratila jer sam željla taj poljubac. Onda je on otišao na svoju stranu, a ja na svoju. Sljedeća scena sna je da svi sjedimo za stolom, ja sam preko puta njega i njegove djevojke, nas dviej smo u normalnim odnosima iako ona sve zna, međutim, njih dvoje su udaljeni jedno od drugog za 2 mjesta, iako niko između njih ne sjedi. Na kraju sna se osjećam usamljeno, iako su tu svi oni, i neki moji prijatelji. I to je to. Hvala Vam unaprijed na tumačenju!
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.31 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy