Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Moja unutrašnja kuća je napadnuta
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Moja unutrašnja kuća je napadnuta

Moja unutrašnja kuća je napadnuta pre 6 godina #109

  • tanjicaa
Dragi moji tumači snova, imam velike dileme i ne znam šta mi je činiti.Donedavno počela sam da se molim i čitam duhovne knjige .Osetila sam veliko smirenje ,ali u poslednje vreme počela sam da sanjam ružne snove,počele su da me preplavljuju negativne veoma negativne i ružne misli ,dosad nikad u životu mi se to nije desilo.
Sanjala sam prozor svog stana i ogledala sam cveće i ptice u tom prozoru ,ali odjednom mi se desilo da skočim kroz taj prozor i počnem da propadam kroz zemlju . Elem , počele su neke čudne stvari da se dešavaju-ezoterijske prirode .
Nekoliko dana nakon toga sanjala sam da sam u napuštenoj kući i da posmatram kroz prozor kuće i vidim crkvu ,i razmišljam da odem,potom odem u prizemlje u kojem je mrkli mrak i vidim kroz prozor džamiju . Zatim moja majka u tom snu vrisne :"Neko je provalio u našu kuću " I na zidu piše po plavoj fleci piše "SATAN" . San je jako uznemirjući.Nadam se da ćete moći da mi pomognete pozz
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.29 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy