Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

San
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: San

San pre 6 godina, 2 meseci #104

  • KalinaKale
Pre neki dan sam sanjala cudan san... meni je licio na film. Nikada nisam sanjala tako nesto. Obicno pamtim snove i razmisljam o njima, ali ovaj san je mnogo cudan.
Sanjam ogromnu prostoriju, sa mnogo vrata. U prostoriji je zurka, nekoga poznajem u snu, a nekoga ne. Ako izadjem na jedna od vrata, uvek cu izaci negde drugde.Znaci, odem u neki vrt, pa se vratim, pa opet izadjem u hodnik nekog hotela i tako stalno se menja. U jednom trenutku izadjem u sliku impresionstkinje Berte Moriso. I ja postajem jedna od akterki te slike. Kada se vratim u prostoriju gde je jos zurka, ja zelim da slikam, dobijem ogromnu zelju za tim. Ja postavljam boje, cetke, platno po sred sobe, otvaram neka vrata, a u tom trenutku neko se pogurao i porusio platno, cetke, boje. Ja pocinjem da vristim, ali stvarno jako. Isteravam ih sve, samo ostaju moji najblizi prijatelji. Ja opet izlazim na jedna od vrata, ali tad izlazim u neko gradsko mesto, kod neke klupice i tu se nalazi neki decko (nepoznat) sa kojim pocinjem da se ljubim bas bas strastveno, ali ga odgurnem i kazem mu da ne mogu to tako... i tu se zavrsava san.
Sta Vi mislite o ovom snu? Hvala Vam unapred!
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.29 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy