Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Cudan san
(1 pregleda) (1) gost
Dobrodošli na online tumač snova

Recite nam sve o vašim snovima i otkrijte njihovo značenje. Ukoliko niste našli odgovarajuće tumačenje na našem sajtu zatražite to ovdje.
  • Strana:
  • 1

TEMA: Cudan san

Cudan san pre 8 godina, 1 mesec #10

  • cicamaca024
Ne secam se bas detaljno celog sna ali znam da sam bila negde u nekoj tuznoj okolini ne znam kako drugacije da opisem sve je bilo onako tuzno samim tim i ja, i sanjala sam da gledam neki scenario koji se tada desava ispred mene, ja sve vidim i cujem kao posmatrac kao kad ste u bioskopu ali mene niko ne vidi . I sanjala sam jednu porodicu otac majka i sin , gde otac daje obecanje ali ne znam kome ili cemu da ukoliko mu sin uspe ostvariti jedan cilj koji je njemu od zivotne vaznosti i koje ce ga usreciti celog zivota on je voljan dati svoj zivot za to i umreti , i tako kad je sin ostvario taj cilj sve onako usporeno vidim kako se otac priprema na svoju smrt i kako se priblizava hodajuci kovcegu u koji kad legne svestan je i on i zena i sin da cim zatvori oci bice mrtav jer mora da ispuni svoje obecanje , i kako se on polako primremao na smrt cujem kako zena i sin zaprepasceno placu i preosecala sam njihov bol i u tom trenutku sam ustala iz sna i tekle su mi suze ali je najgore da sam ja taj osecaj bola gubljenaj voljene osobe nepravedno , osecala jos nekih 5 minuta sto se meni cinilo kao vecnost . I sad kad pomislim na tu bol teku mi suze

Odgovor: Cudan san pre 8 godina, 1 mesec #11

  • Sanolog
Vaš san pokazuje da ste veoma senzitivna - osjećajna osoba i da vas tuđa patnja veoma pogađa. Moguće je da je ovaj san posljedica nečega čega ste bili svjedok u ne tako davnoj prošlosti, nečega iz vaše okoline, nečega što je na vas ostavilo traga, a da toga niste ni svjesni.
Vjerovatno ste tip osobe koji jako teško podnosi i vijesti o nesrećama drugih, nepoznatih ljudi i osoba.

Scenario vašeg sna podsjeća na filmski scenario, gdje se neko žrtvuje za dobrobit drugih, a to je već simbolika koja je sa nama od uvijek. Recimo takve su priče o Prometeju koji se žrtvovao da bi dao vatru ljudima, i naravno Isusu i sl.

Moguće je da ste i na televiziji na filmu gledali sličnu priču koja vas je potresla.

Dakle, treba da razmislite i o simbolici žrtve i žrtvovanja za dobrobit drugih.

Moguće je budući da ste samo posmatrač svih događaja i da ne sudjelujete u njima da vam podsvijest nekako sugeriše da je vrijeme da se probudite i da se uključite da pokušate nešto da promijenite makar u vašoj bližoj okolini.

Budući da su snovi prije svega veoma individualni ipak i bolje razmislite o tome kako sve to izgleda iz vaše perspektive i iz vašeg života. Kakvi su vam odnosi prema drugima u vašoj okolini? Da li se nešto dešavalo u danima prije sna što bi nekako mogli dovesti u vezu sa tim scenarijem.

To osjećanje koje ste opisali kao strašnu tugu mora da ima neke korijene i treba da otrijete odakle dolazi. Možda treba da se i izborite sa tom hipersenzibilnošću i da prbate ne potiskivati ta osjećanja tokom dana.

Odgovor: Cudan san pre 8 godina, 1 mesec #13

  • cicamaca024
Hvala Vam , Vase tumacenje me navelo na razmisljanje da sam suvise osetljiva na temu i figuru oca , posto sam oca izgubila 2006-e godine ali se ni dan danas jos nsiam izborila sa gubitkom , i od tada sam jako osetljiva na ocevu figuru i kad gledam film i kad se u mojoj blizini desava nesto porodicnom coveku .
Hvala Vam na brzom odgovoru .
Poslednja izmena: pre 8 godina, 1 mesec od .

Odgovor: Cudan san pre 8 godina, 1 mesec #15

  • Sanolog
Drago mi je da sam vam uspio pomoci. I ta zrvta koju u snu gledate vjerovatno je povezana sa osjecajem koji ste imali prema ocu? Osjecate da je on taj koji je mnogo ulozio i zrtvovao se za vas i to vas boli sada.

Odgovor: Cudan san pre 8 godina, 1 mesec #17

  • cicamaca024
Tacno tako , hvala Vam jos jednom puno !
  • Strana:
  • 1
Vreme za kreiranje strane: 0.38 sekundi

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy