Sanjati zombije

Zombiji potiču iz afričko-karipskog vjerovanja i predstavlja biće čiju dušu je zaposjela neka druga osoba putem zle magije te raspolaže tijelom te osobe kako ona želi. Opšteprihvaćeno shvatanje polazi od toga da su zombiji stvorenja koja se dižu iz mrtvih da bi vršili zlodjela.
Zbog svega gore navedeno, sanjati zombije nije nimalo prijatno i ovakav san sigurno budi negativne misli u čovjeku. Mogli bi slobodno reći da je ovakav san prava noćna mora. Sigurno ste se pitali šta može značiti ovaj san. Pomoćićemo vam da otkrijete.

Psihologija je nastojala dati objašnjenje ovoga sna. Prema njenim shvatanjima, ukoliko ste sanjali da ste vi zombi ili ste vidjeli zombija, vaš san vam sugeriše da ste fizički ili emotivno, moguće i oboje, odvojeni od ljudi, situacija koje vas okružuju. Osjećate se nedodirljivo.
Ovakav san može imati i alterantivno značenje. U tom slučaju, zombiji znače da se osjećate emotivno i psihički beživotno. Krećete se kroz svoj život rutinski i bezvoljno. Ne unosite ni malo energije i strasti u ono što radite i što vas okružuje.

Ukoliko ste sanjali da ste napadnuti od strane zombija vaš san vam govori da se osjećate preplavjeni i iscrpljeni zbog toga što nemate kontrolu nad vlastitim životom. U vašem svakodnevnom životu prisutno je mnogo stresa. I ovaj san može imati alternativno značenje. Prema tome značenju, ovaj san pokazuje vaš strah da ne postanete bespomoćni i bez snage u svom životnom okruženju.

Moguće je da je vašem snu o zombijima prethodilo i gledanje nekog horor filma. U tom slučaju, nema razloga da se opterećujete ovakvim snovima.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy