Sanjati životinje

 

Snovi o životinjama predstavljaju vaše sopstvene fizičke karakteristike, primitivne želje, seksualnu prirodu, ili druge osobine u zavisnosti od vrste i ponašanja same životinje.

Životinje simbolišu „neukroćene“ dijelove vaše ličnosti, odnosno one osobine koje imate a nisu pod vašom svjesnom kontrolom. Dakle, san u kojem se borite protiv neke životinje označava vašu unutrašnju borbu sa nekim dijelom sebe koji ne želite prihvatiti pa ga odgurujete u podsvijest.

Snovi u kojima životinje pričaju znak je vaše visoke inteligencije. Poruke ovih snova su uglavnom neki oblik mudrosti, poput naravoučenija u basnama. Isto tako, životinja koja govori upućuje na vaše potencijale ili na ono što biste mogli postati. Snovi u kojima spašavate neku životinju znak su uspješnog usvajanja znanja o određenim emocijama i karakteristikama koje ta životinja predstavlja.

Osjećanja koja imate u snovima mogu biti jako različita, i ona variraju od osobe do osobe, npr možete se osjećati nesigurno, preplašeno, prestravljeno, a u nekim drugim snovima možete osjetiti olakšanje, radost, ispunjenje ili vrhunac, nešto poput ushićenja. Npr, snovi u kojima puštate neku životinju na slobodu, obično vam donose osjećaj olakšanja, odnosno rasterećenja od nekih vaših sopstvenih nagona i strasti.

Ovo nije slučaj ako sanjate životinje zatvorene u neku sobu, kavez, laboratoriju! U tom slučaju to je znak potiskivanja, zatvaranja i zagušivanja nekih vaših osobina i ponašanja. Osjećate da je dio vas vezan i da ne možete potpuno izraziti svoja osjećanja. Isto tako, ovakvi snovi vam poručuju i da trebate eksperimentisati sa svojim strahovima, testirati svoje odluke, stavove i mišljenja kako biste ih što bolje upoznali i pobijedili. Trudite se da stoga smanjite svoja sopstvena ograničenja!

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy