Sanjati zid

Zid je simbol ograničenja i prepreka. Sanjati zid znači da i u vašem životu postoji neka realna, opipljiva prepreka za vaš dalji napredak. Šta je to što vam se isprečilo na putu i vi nikako da se pomjerite na sljedeći stepenik? To ne mora biti nešto u vašoj okolini, nešto materijalno. To može biti i neka vaša osobina ili navika koja vam uporno blokira razvoj i koja vas osuđuje da se stalno vrtite u krug.

Sanjati da ste preskočili zid znači upravo to – uspješno preskakanje vaših ograničenja i zaobilaženje prepreka. Snovi u kojima rušite ili obarate zid znači da, ne samo da ćete se suočiti sa preprekama nego ćete ih i uništiti. Savladaćete svoja ograničenja ili ste već to uveliko uradili?

Ako vidite u svom snu ostatke zida, znači da je zid već uspješno srušen, i to znači da ste se već izborili i prevazišli sve teškoće i da ste se već izdigli iznad svojih problema.

Sanjati kako pravite novi zid, znači da zidate nešto što neće biti produktivno i uspješno na duge staze – možda loš ljubavni odnos ili se možda pred vama, na vašem putu, isprečava neka trauma iz djetinjstva. Udaljujući druge od sebe pokušavate da izbjegnete svaku mogućnost da budete povrijeđeni. Kao da pristajete na svoje zidove – prihvatate ograničenja u svom životu.

Snovi u kojima se krijete iza zida znači da u stvarnom životu proživljavate određeni vid neugode, stida na neka svoja poznanstva i veze. Snovi u kojima ste bačeni ili gurnuti kroz zid, bukvalno znači da trebate srušiti te zidove koje ste sagradili oko sebe. Izađite iz svoje ljušture i istražujte.

Ako sanjate da vaša kuća nema zidove, da vam je sve izloženo pogledu javnosti znači da i vam u životu nedostaje privatnosti. Polako gubite diskreciju i nekad vam se čini kao da vam svi zaviruju preko ramena pokušavajući da zabodu svoje noseve u vaše privatne stvari. Čak i ako je vaša trenutna socijalna i poslovna situacija upravo ovakva, pokušajte naći kompromis. Nemojte sada pozatvarati sva vrata i prozore za druge ljude jer ni druga krajnost nije poželjna.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy