Sanjati zgradu

Zgrada u snovima predstavlja naše Ja i naše Tijelo. Visina odnosno sprat na kojem se nalazite u zgradi označava nivo vašeg razumijevanja, svijesti i uspjeha koje ste dostigli.

Ako se nalazite u prizemlju ili na nižim spratovima znači da trenutno operišete na nivou svojih primarnih stavova i/ili seksualnosti. Ako se nalazite na krovu ili na gornjim spratovima, znači da ste postigli svoj maksimum i da sada uživate u vidiku jer imate sposobnost da sagledate cijelu situaciju.

Oštećene ili porušene zgrade u snovima govore vam da potpuno griješite u svom načinu komunikacije sa partnerom ili saradnicima. Neophodno je da to promijenite. Kakvu sliku imate o sebi? Možda vam ona kvari vaš odnos i stavove prema drugima. Potrebno je da budete načisto sa sobom, da vjerujete u svoje kompetencije i sposobnosti kako biste mogli biti produktivni i efikasni sa drugima. Ne zaboravite da se vaša unutrašnjost uvijek odražava na vašu spoljašnjost.

Ako sanjate da gledate zgradu kako se ruši vjerovatno se nalazite u nekoj konfuznoj životnoj fazi. Kao da više ni sami ne znate svoje ciljeve i ambicije. Vaša potraga za materijalnim dobrima postaje bezuspješna.

Pad sa zgrade znak je „pada“ u sopstvenu podsvijest. Kao i straha od neuspjeha, straha da nećete uspješno završiti neki posao. Penjanje na zgradu znači da ste pretjerano zaneseni svojim ambicijama.

Pokušajte realnije odmjeriti svoje mogućnosti i poslovne prilike i postavite manje, realnije ciljeve koji bi vas vodili ka nekom većem cilju, no nemojte sebi dozvoliti da vas ponese maštarenje o nečemu dalekom i teško dostižnom jer biste se lako mogli razočarati.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy