Sanjati zeca

Zec u snovima simboliše sreću, magijsku moć i uspjeh. Imate pozitivan pogled na život. Zečevi su i simbol topline, plodnosti i seksualne aktivnosti. Snovi su često ostvarenje nekih nesvjesnih želja ili pak njihovo testiranje..

Možda želite aktivniji seksualni život? Možda vam nedostaje topline i plišane nježnosti u odnosu sa partnerom? U zapadnim kulturama, zečevi imaju i usku vezu sa Uskrsom i snivačevim ličnim doživljajem Uskrsa i njegovih asocijacija vezanih za taj praznik.

Vidjeti bijelog zeca u snu prvenstveno označava vjernost u ljubavi. Isto tako bijeli zečevi predstavljaju vodiče koji vam pokazuju ili vas vode do pravog puta. Sjetite se priče o Alisi u Zemlji čuda! Lewis Cerroll nije nasumično birao životinje i njihove uloge za svoju priču.

On je bio izuzetan poznavalac ljudske psihe i njenih mnogostrukih značenja i simbola koje koristi da bi komunicirala sa spoljašnjim svijetom putem snova i mašte. Isto to pokušavaju i vaši snovi, ali da biste ih pravilno tumačili morate biti što otvoreniji i iskreniji prema sebi, morate svakom simbolu pristupiti prijateljski i otvoreno.

Npr, neki simboli mogu imati mnogo različitih značenja - Zec koji skakuće može da označava: plodnost (što je često odraz želje za mnogobrojnim potomstvom), gubitak fokusa na određeni posao (kratko zadržavanje pažnje na jednoj stvari nakon čega se lako i brzo prelazi na nešto drugo, treće... itd), lakoća kretanja među ljudima, u različitim socijalnim situacijama (prilagođavanje sredini, brzo mijenjanje sredine i kretanje kroz prostor bez napora i ustezanja), itd.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy