Sanjati žabe

Žaba u snu može da predstavlja potencijalne promjene u životu ili čak nešto neočekivano. U bajkama prinčevi se maskiraju u žabe pa ovaj san može da označava i transformaciju i ponovno rođenje. Kada razmislimo o tome to može da predstavlja neku potajnu težnju za ličnom transformacijom i promjenom.

Ukoliko žaba u vašem snu skače san vam možda sugeriše da osjećate kako niste osoba predana svojim zadacima i ciljevima i sa lakoćom skačete sa jedne na drugu stvar. Isto tako ovaj san može da upućuje na vašu želju da napredujete u velikom skosku i velikim koracima.

Ukoliko sanjate kako hvatate žabe moguće je da vam san pokazuje kako ne pokazujete brigu za vlastito zdravlje. Zvuk žaba u snu – kreketanje ukazuje kako niste uspjeli da postignete ono što ste htjeli.

Ukoliko u vašem snu sanjate kako jedete žabe, moguće je da ste se opteretili nekim neugodnim zadatkom koji trebate obaviti. Ukoliko ste u snu progutali čitavu žabu moguće je da postoji nešto što morate reći, nešto što ste potisnuli ili morali progutati. Razmislite i o izrazu žaba u grlu koji je sličan izrazu jabuka u grlu, a predstavlja stanje kada nismo u stanju da govorimo. Znak je da ste izgubili svoj glas.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy