Sanjati vrata

Snovi u kojima prolazite kroz vrata kako biste ušli u neki prostor znači da vam se otvaraju nove mogućnosti. Pomjerate se iz jedne u drugu životnu fazu, ili se vaš način razmišljanja mijenja, kao da ste dostigli viši nivo svijesti.

Ako prolazite kroz vrata kako biste izašli iz nekog prostora van, znači da osjećate potrebu da se više otvorite prema drugima, da postanete dostupniji, otvoreniji i sl. Dakle ulazak predstavlja nove mogućnosti vašeg unutrašnjeg, ličnog svijeta, a izlazak predstavlja nove mogućnosti u vašem socijalnom, javnom životu. Vrata su prelaz iz jednog u drugi i potrudite se da i ostanu otvorena, ili bar odškrinuta kako bi i vaša unutrašnja i spoljašnja energija slobodno cirkulisale.

Ako sanjate otvorena vrata znači da postajete otvoreniji i prijemčiviji za nove ideje i koncepte. Konkretno, ako iza otvorenih vrata vidite svjetlo, znači da bi vam prolazak kroz ta vrata u svakom slučaju donio prosvjetljenje i određeni uvid, bolje i dublje razumijevanje sopstvenog života i svijeta.

Ako sanjate zatvorena, zaključana vrata znači da vam neke prilike i mogućnosti ipak nisu još dostupne ili ste ih već propustili? Nešto (ili neko) onemogućava vaš progres. Zaključana vrata mogu biti i slijepa ulica, kraj nekog projekta ili neke faze. Ako su vrata zaključana sa spoljne strane znači da ste sami sebe nekako zaključali iznutra i postali ste naročito antisocijalni, nedruželjubivi. Ako su vrata zaključana iznutra, sa vaše strane, znači da su pred vama teške lekcije koje morate naučiti. Ako sanjate da vi zaključavate vrata, znači da se namjerno ograđujete od drugih, kao da ih isključujete iz svog života s nekim razlogom. Kao da se dvoumite svaki put kad treba da s drugima podijelite svoja osjećanja. Ovo je posljedica straha da ćete biti povrijeđeni, kao i niskog samopoštovanja.

Ako sanjate kako vam je neko zalupio vratima pred nosom znači da se u stvarnosti osjećate isključeno iz neke aktivnosti ili izignorisano.

Ako sanjate okretna vrata znači da se bukvalno vrtite u krugu i da nikuda ne stižete. Moguće da vam vaše trenutne poslovne ili privatne okolnosti izgledaju kao da ne vode nigdje i da se nalazite u slijepoj ulici. Preispitajte ponovo svoje mogućnosti i vratite se na vaše lične ciljeve i prioritete. Znajte da uvijek imate izbor, samo je nekada pravo rješenje neupadljivo i zamaskirano. Vrata ka vašem uspjehu možda ne liče na trijumfalnu kapiju oko koje se vrtite. Osvrnite se oko sebe i pogledajte malo bolje.

Moguće je i da vas prati osjećaj straha jer se bojite da bi neko mogao provaliti kroz vaša vrata. Možda taj osjećaj straha na neki način se vraća u vaše snove, a to je strah od provalnika koji može da bude posljedica nekog već ranijeg proživljenog iskustva. Naravno ispred provalnika i vas su uvijek vrata, a vi se pobrinite da to budu protuprovalna vrata.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy