Sanjati vodu

Ukoliko ste sanjali vodu, ovaj san predstavlja vaše emocije i nesvjesni dio ličnosti. Voda predstavlja suštinu života, psihe te protok životne energije. Voda može simbolizovati i duhvonost, znanje, liječenje i osvježenje.

Ako ste u snu vidjeli vodu kako ključa, vaš san sugeriše na neki emotivni potres u vašem životu. Moguće je da vam na površinu izviru neka osjećanja i da ste spremni da ih priznate sebi i drugima. Ukoliko ste usnuli mirnu, čistu vodu znači da ste pronašli balans između svog tjelesnog i duhovnog. Ovakav san predstavlja mir, spokoj, podmlađivanje.

Moguće je da ste u vašem snu vidjeli i prljavu, mutnu vodu. U tom slučaju, vaš san znači da se u vama nakupljaju neka negativna osjećanja. Ovakav san vas upućuje na to da očistite svoj um i pronađete mir i zadovoljstvo. Ukoliko ste sanjali da ste vi uronjeni u mutnu vodu, znači da ste preplavljeni emocijama koje ne znate da nosite ili ste u nekoj životnoj situaciji iz koje ne znate kako da se izvučete.
Isti san može imati i drugačije značenje, prema kome mutna voda predstavlja vaše misli.

Sanjate li da se nalazite u vodi koja sve više raste, ovaj san znači kulminaciju vašeg psihičkog stanja i emocija.Ako ste sanjali prijatan žubor tekuće vode, vaš san predstavlja meditaciju i razmišljanje. Vi ste osoba koja razmišlja o sebi i svojim emocijama, o duhovnosti.
San u kome hodate po vodi ukazuje na to da imate kontrolu nad svojim emocijama.

Alternativno značenje ovoga sna je takvo da vas upozorava da ostanete na površini i mislite hladne glave, ne dajući svojim emocijama da isplivaju.

Ovaj san može simbolizovati vjeru. Ukoliko ste sanjali svetu vodu, vaš san odraz je potrebe za duhovnim čišćenjem i podmlađivanjem. Ovaj san znači i potragu za spokojem.  Sanjate li kako pijete mineralnu vodu, san vam govori da vam trebaju čvršći temelji kako bi mogli uživati u finijim stvarima u životu.  Sanjati slanu vodu, simbol je suza i slomljenog srca. U tom slučaju ovaj san može značiti emotivnu patnju ili izliv emocija.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy