Sanjati vjenčanje

Ukoliko ste sanjali vjenčanje, vaše ili nečije drugo, ovaj san simolizuje novi početak ili prelaz u vašem realnom životu. Vjenčanje odražava vaš stav o posvećenosti i nezavisnosti. Ovaj san može imati i alterantivno značenje. Prema tom značenju, san vezan za vjenčanje može se odnosti na osjećanje gorčine, tuge ili smrti. Ovakvi snovi imaju negativne konotacije i odražavaju strah onoga ko ih sanja.

Ukoliko ste usnuli da je vjenčanje krenulo po zlu ili se katastofalno završilo, znači da trebate pod hitno da se suočite sa negativnostima oko vas. Ako se u budnom životu trebate uskoro vjenčati a sanjali ste san vezan za vaše predstojeće vjenčanje onda je jasno da on reprezentuje vaš stres oko organizacije samog vjenčanja. Sukobi oko detalja, tenzije koje stvara vaša porodica, strah od obavezivanja i gubitak slobode i nezavisnosti mogu uticati na nervozu i stres koji se potom manifestuje kroz vaš san. Statistike pokazuju da 40% mladenaca ima ovakve snove kad se približava dan njihovog vjenčanja.

Ukoliko ste sanjali da idete nekom na vjenčanje, to odražava vaš stav i osjećaj povodom vjenčanja. Ako ste u snu uznemireni ili tužni dok odlazite na nečije vjenčanje znači da niste zadovoljni svojim trenutnim statusom u ljubavi. Sa druge strane ako ste srećni i zadovoljni dok odlazite na vjenčanje, znak je da ste prigrlili novu šansu koja vam se pružila u životu.

Sanajte li da se udajete za svog već vjenčanog supruga ili suprugu znak je vaše sreće i blaženstva u braku sa tom osobom. To oslikava vašu jaku posvećenost jedno drugome. Isto tako, ovaj san može značiti i novu fazu u vašem zajedničkom životu. Moguće je da je roditeljstvo nova faza vašeg života ili pak preseljenje u novi dom.

Ukoliko ste sanjali da se vjenčavate za nekoga koga ne poznajete, znači da pokušavate pomiriti vaše ženske i muške aspekte ličnosti. Ovo može predstavljati prelaznu fazu u kojoj tražite neku vrstu balansa između vaše agresivne i emotivne strane. Takođe ovaj san može ukazivati na to da spajate ova dva aspekta u jedan. Pogledajte i šta znači sanjati vjenčanicu.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy