Sanjati vanzemaljce

Ako sanjate da ste vi vanzemaljac znači da je vrijeme da otkrijete jedan skriveni dio sebe. Ovo su neobični snovi ali pozadina je uvijek ista – pokušavate pobjeći od realnosti, i to na jedan nesvakidašnji, nevjerovatno maštovit način.

Ako sanjate da su vas vanzemaljci oteli, znači da se u vama gomilaju strahovi - od gubitka vašeg doma i porodice, od promjene sredine, od odlaska ili otcjepljenja. Kao da je napadnuta vaša privatnost i intimni prostor. Da li su zaista ti strahovi realni i opravdani ili vi jednostavno ne umijete da se suočite sa činjenicom da je život ponekad nestalan i nesiguran, a budućnost neizvijesna?

Ako sanjate vanzemaljce znači da upravo prolazite kroz težak period prilagođavanja novoj sredini, i vaša podsvijest vas opominje da se ponašate kao da ste „pali s Marsa“ – osjećate se isključeno i nekako nepovezano sa dešavanjima oko vas. Trenutno vas muči problem kako da se nosite sa nekom osobom ili situacijom.

Sa psihološkog stanovišta, vidjeti vanzemaljce u snu znači da se u realnosti suočavate sa nekim potpuno nepoznatim dijelom sebe koji je, sticajem okolnosti, odjednom spoznao.

U zavisnosti od samog sadržaja sna možete dalje tumačiti svoj san. Da li su u snu zastupljene zastrašujuće scene ili ste imali osjećaj kao da stupate u kontakt sa jednim novim, predivnim svijetom? Ne zaboravite da gledanje filmova mnogo utiče na naše podsvjesno razmišljanje i nekada su ovakvi snovi samo kombinacije viđenih momenata na ekranu i iza takvog sna ne stoji nikakvo dublje, psihološko tumačenje, ali to možete najbolje znati upravo vi. Prelistajte repertoar stvari koje ste gledali u posljednjih nekoliko dana.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy