Sanjati tortu

Vidjeti tortu ili kolače u snu ima sljedeću poruku - trebate naučiti da dijelite i rasporedite svoj teret na poslu umjesto što uporno pokušavate da sve stavite na svoja pleća i da sve sami odradite.

Torte su i simbol sebičnosti, ili osjećaja da su drugi prema vama nepravedni i da niste dobili zasluženi dio. Ovakvi „slatki“ snovi mogu biti i slika vaših dosadašnjih postignuća i uspjeha.

Znate kako se kaže da je nešto „šlag na torti“, tako isto ovaj san možda pokušava da vam kaže da je vrijeme za slatku nagradu za vaš trud. Počastite se, ali nemojte da vas uspjeh razmazi, da postanete arogantni, a prestanete biti ambiciozni i marljivi. Ako sanjate načetu odnosno djelimično pojedenu tortu znači da ste propustili neke važne prilike. Ne zaboravite da neke prilike nisu izgubljene dok god ih se i sami ne odreknete. Većina toga je isključivo do vas.

Ako sanjate kako kupujete tortu, znači daste prihvatili svoje nagrade i da su vaši napor i trud koji ste uložili naposlu konačno potpuni prepoznati. Učite se kako da uživate i da vam ne bude neprijatno što ste u centru pažnje.

Ako nastavite da se trudite i da dajete najbolje od sebe, vjerovatno ćete postati model drugima u svojoj okolini, a to je nešto što ste oduvijek željeli, zar ne?

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy