Sanjati tamu, mrak

Ako sanjate kako se nad vama obavija tama znači da neće uspjeti u nekom poslu kojim ste trenutno toliko preokupirani. Tama je simbol neznanja, gluposti, zla, smrti i straha od nepoznatog.

Ako se sunce probije kroz tamu, to znači da ćete ipak nekako prevazići svoje neuspjehe. Ako se osjećate ugodno u mraku, znači da o nekim stvarima ni ne želite mnogo znati. Kao što neki kažu – neznanje je blagodat!

Ako sanjate kako bezuspješno pokušavate nekoga da nađete u mraku, znači da trebate provjeravati svoj implus, temperament i reakciju. Kao da imate običaj da prepustite svu kontrolu svojim emocijama.ne gubite svoj temperament, i držite glavu hladnom, realnom.

Ako sanjate kako ste se izgubili u mraku znači da osjećate očaj, depresiju i nesigurnost. Postali ste sumnjičavi u svrhu svog postojanja, u korsnost svog truda i posla, u svoje snage i moći da nešto napravite u životu. Ne brinite, ovo je normalno i prolazno. Držite se stvari koje volite i koccje vas ispunjavaju, redovno se krećite i jedite zdravu hranu. Mnogo je načina da prevaziđete depresivno raspoloženje i osjećaj bespomoćnosti.

Ako sanjate kako se okupljate sa nekom grupom ljudi, u mraku, znači da ne posjedujete dovoljno informacija vezano za neki grupni posao ili zajednički projekat. Trebate se još malo raspitati i informisati prije nego donesete neki jasnu odluku. Ne požurujte kako ne biste trpili štetne posljedice i za vas i za vaše najdraže.

Sanovnik - Tumačenja snova

Copyright © 2011 sanjati.com. Zabranjeno kopiranje i bilo kakva distribucija materijala sa sanjati.com. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti - Privacy Policy